ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι πρώτες φωτογραφίες από το «Lord of the Rings»

Πρέπει να δεις τα πρώτα πλάνα από την σειρά

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μπορεί η σειρά ''The Lord of the Rings: The Rings of Power'' να αργεί ακόμα - αφού η πρεμιέρα θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο Amazon Prime Video - είναι όμως talk of the town εδώ και μερικές εβδομάδες. Ο λόγος, φυσικά, είναι η συνεχής ''διαρροή'' πληροφοριών που αφορούν στην πολυσυζητημένη σειρά, είτε μιλάμε για teaser με ανακοίνωση του επίσημου τίτλου, είτε για promo αφίσες, είτε για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του επίσημου τρέιλερ που θα γίνει στις 13 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Αυτή τη φορά, η Amazon και το Vanity Fair έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως η αγωνία μας για την πρεμιέρα έχει φτάσει στα ύψη.

Αξίζει να πούμε πως η σειρά δεν βασίζεται σε κάποιο βιβλίο του J.R.R. Tolkien όπως οι ταινίες, και θα παρουσιάζει την ιστορία της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των ταινιών. Είναι επίσης η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή με τις πέντε σεζόν που έχουν συμφωνηθεί να κοστίζουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Δείτε τις φωτογραφίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση