ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όλα τα στοιχεία που δεν είχες προσέξει στο «Behind Her Eyes»

Το βίντεο του Netflix που αποκαλύπτει όσα ίσως δεν είχες δει

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Louise, μια νεαρή χωρισμένη μητέρα, μεγαλώνει μόνη της τον γιο της. Σε μια συγκυρία ή ένα παιχνίδι της ζωής γνωρίζει και ένα γοητευτικό άντρα, τον David, που μετέπειτα μαθαίνει πως είναι το νέο της αφεντικό, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του, Adele, χωρίς αυτός να το γνωρίζει. Μεταξύ των τριών ανθρώπων δημιουργείται μια περίεργη και ιδιαίτερη σχέση και μέσω διάφορων flashbacks στο παρελθόν μαθαίνουμε καλύτερα την πρωταγωνίστρια της σειράς Louise, τους σκοτεινούς εφιάλτες που τη βασανίζουν αλλά και στοιχεία από το παρελθόν της Adele και του David.

Το φινάλε σόκαρε και δίχασε τον κόσμο. Άλλοι ενθουσιάστηκαν, και άλλοι θεώρησαν πως κατέστρεψε τη σειρά. Όπως και να 'χει, απ' ό,τι φαίνεται οι δημιουργοί είχαν αφήσει στοιχεία - κλειδιά καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου κύκλου και το βρετανικό Netflix, μέσα από το κανάλι του στο YouTube παρουσιάζει ακριβώς όσα μπορεί να σου ξέφυγαν.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Ένας χώρος ο οποίος έγινε established στο κέντρο της πόλης, τόσο χάρη στην αισθητική του όσο και χάρη στο πολύ νόστιμο, ...
Wiz Guide
 |  ΕΞΟΔΟΣ