ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρώτο τρέιλερ για τη νέα σεζόν του «Outer Banks» λίγο πριν την πρεμιέρα

Πότε κάνουν πρεμιέρα τα νέα επεισόδια;

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ήταν μία από τις σειρές που είχαν την τιμητική τους στην καραντίνα, γιατί είχε την ''τύχη'' να κάνει πρεμιέρα όσο ο κόσμος βρισκόταν σε εγκλεισμό. Το ''Outer Banks'' ανέβηκε στο Netflix τον Απρίλιο του 2020 και ακολουθούσε δύο ομάδες διαφορετικών κοινωνικών τάξεων, σε μια αναζήτηση ενός κρυμμένου θησαυρού, με πρωταγωνιστές τους Pogues, της μεσαίας τάξης.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο 17χρονος John B. Rutledge που ζει στο Outer Banks της Βόρειας Καλιφόρνια. Όταν ο πατέρας του εξαφανίζεται μυστηριωδώς και ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός θησαυρού $400 εκατομμυρίων, ο John και οι φίλοι του - μια ομάδα ανθρώπων με όνομα Pogues - ξεκινούν να ψάχνουν οι ίδιοι τον θησαυρό. Στη διαδρομή συναντούν διάφορα εμπόδια όπως τους Kooks - τους έφηβους της ελίτ που συγκρούονται συχνά με τους Pogues.

Η 2η σεζόν κυκλοφορεί στις 30 Ιουλίου και το πρώτο τρέιλερ μάς προετοιμάζει για ακόμα περισσότερο δράμα. ''Ο πατέρας μου έλεγε να μην λέω ποτέ πως έφτασα στον πάτο. Έλεγε 'εμπιστεύσου με, πάντα υπάρχει πιο κάτω'' ξεκινά η αφήγηση του τρέιλερ, που δείχνει τους Porgues στις Μπαχάμες, κυνηγημένους για φόνο και σε αποστολή να πάρουν πίσω τον θησαυρό τους. Τα $400 εκατομμύρια παίζονται ακόμα και οι αποκαλύψεις νέων μυστικών ίσως φέρουν το γκρουπ ξανά κοντά, με νέα αποστολή.

Δείτε το τρέιλερ.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση