ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να απολαύσεις τα Χριστούγεννα αν έχεις κορωνοϊό

Αν και σαφώς η καραντίνα δεν ήταν στα πλάνα σου, αντί να τα βάψεις μαύρα, προσπάθησε να μπεις στο πνεύμα των γιορτών

must.com.cy

ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΣΠΡΟΥ

Αυτή την στιγμή πάμε στοίχημα πως θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί και σκέφτεστε πως Χριστούγεννα και καραντίνα δεν πάνε μαζί. Λογικό, ειδικά αν κάνατε ήδη τα πλάνα σας για τις γιορτές και ξαφνικά βρεθήκατε θετικοί στον κορωνοϊό και τώρα, είστε αναγκασμένοι να περάσετε την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και σαφώς καταλαβαίνουμε την στεναχώρια και τον εκνευρισμό σας, θα σας πούμε πως ό,τι έγινε, έγινε και αυτό δεν αλλάζει. Αντί όμως να τα βάψετε μαύρα, καλό είναι να σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους που θα σας κάνουν πιο χαρούμενους και συνάμα, θα σας βγάλουν από τα σεντόνια. Με την βοήθεια του διαδικτύου, λίγη καλή διάθεση και πείσμα ενάντια στην μελαγχολία, μπορείτε να ζήσετε και φέτος την μαγεία των Χριστουγέννων. Δείτε στην συνέχεια πώς θα το πετύχετε αυτό.

Καταρχάς, καλό είναι να ξυπνήσεις νωρίς και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Απόλαυσε ένα ζεστό μπάνιο και έπειτα, βγάλε τις πιτζάμες, βάψου και φόρεσε τα καλά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

To LPM Restaurant & Bar Limassol προσθέτει στο πρωτότυπο μενού του ένα επώνυμο La Vie en Rosé brunch από το Σαββάτο 4 ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ