ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ιβάνκα Τραμπ: H φωτογραφία στο οβάλ και το βλέμμα στον Trudeau

Ο πρόεδρος ΗΠΑ συναντήθηκε με τον καναδό πρωθυπουργό για πρόωθηση επιχειρηματικότητας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

''Έξαλλο'' έκανε χθες το Twitter η φωτογραφία της Ivanka Trump στο οβάλ γραφείο. Ο Donald Trump συναντήθηκε με τον καναδό πρωθυπουργό και κλώνο του Hugh Grant, Justin Trudeau, για να συζητήσουν το θέμα ''προώθησης των γυναικών στην επιχειρηματικότητα'' και παρούσα στη συνάντηση ήταν και η κόρη του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Οι τρεις τους για να επισημοποιήσουν το γεγονός ανέβασαν μια φωτογραφία στα social media με την Ivanka να κάθεται στη θέση του προέδρου, γεγονός που σχολιάστηκε καυστικά από τους αμερικανούς πολίτες. Δεν ήταν λίγοι που υποστήριξαν ότι στη συγκεκριμένη θέση έχει δικαίωμα να κάθεται μόνο ο Πρόεδρος που ψήφισε ο λαός, ενώ άλλοι αναφέρθηκαν ειρωνικά στην Ivanka ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή μια άλλη φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου που έδειχνε την Ivanka να κοιτάζει με σέξι βλέμμα τον Trudeau κατά την διάρκεια της συνάντησης, και φυσικά ούτε το γεγονός αυτό ξέφυγε από τους χρήστες του Twitter που αναφέρθηκαν στον καναδό πρωθυπουργό ως ''λουκουμάκι'' στα μάτια της Ivanka.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ