ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει αράχνες και σκορπιούς

Η ηθοποιός φροντίζει για την διατροφή των παιδιών της ετοιμάζοντας ένα ασυνήθιστο γεύμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί τα περισσότερα παιδιά αυτού του κόσμου να δυσανασχετούν όταν μαθαίνουν ότι το πιάτο της ημέρας είναι φακές εντούτοις τα παιδιά της Ατζελίνα Τζολί τρώνε αράχνες και σκορπιούς.

Η Αντζελίνα Τζολί λοιπόν μπορεί να είναι μια σταρ αλλά δεν παύει να είναι μαμά και κατ επέκταση νοικοκυρά η οποία φροντίζει και με το παραπάνω την διατροφή των παιδιών της πράγμα και μας το αποδεικνύει ετοιμάζοντας τους ένα κάπως… ασυνήθιστο γεύμα, μπροστά στην κάμερα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός επισκέφθηκε μαζί με τα παιδιά της την Καμπότζη παρουσίασε στους ρεπόρτερ του BBC πως μπορεί κανείς να μαγειρέψει με χαρά και ενθουσιασμό…αράχνες, σκορπιούς και διάφορα άλλα έντομα.

Στην προετοιμασία του γεύματος βοηθούσαν και τα παιδιά της υπό της οδηγίες της ενώ κάποια στιγμή ακούγεται να λέει στα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν: «Βλέπεις το σκληρό σημείο που έχουν τα δόντια τους; Βγάλτε τα».

Η Τζολί είπε στη ρεπόρτερ του BBC ότι έχει δοκιμάσει έντομα την πρώτη φορά που πήγε σε αυτή την χώρα ότι ξεκινάς με ακρίδες και μπύρα και μετά προχωράς στις ταραντούλες. Ενώ στη συνέχεια είπε ότι και οι σκορπιοί είναι ένα «σνακ» που δοκιμάζει συχνά αλλά δυσκολεύεται στο μάσημα διότι είναι σκληροί.

Οσο για τη γεύση των εντόμων; Σύμφωνα με τον Νόξ είναι «Σαν τσιπς».

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X