ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Man of the Year: Η ιστορία και οι συγκινητικές στιγμές του θεσμού

Δεκάδες επιφανείς άνδρες τιμήθηκαν στο μακροβιότερο θεσμό βράβευσης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο μακροβιότερος θεσμός βράβευσης στην Κύπρο κλείνει φέτος 16 χρόνια ιστορίας. Μέσα από το πέρασμά του, δεκάδες επιφανείς άνδρες διακρίθηκαν και τιμήθηκαν για τα επιτεύγματά τους αποδεικνύοντας ότι η μικρή χώρα μας προσφέρει μεγάλο έργο σε σημαντικούς τομείς τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Η ιδεά των Man of The Year Awards γεννήθηκε από την ομάδα του πρώτου lifestyle αντρικού περιοδικού στην Κύπρο, του MAN, που σκοπός και στόχος ήταν η βράβευση των αρίστων Κυπρίων, που κατάφεραν να πάρουν τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά. Μάλιστα ο θεσμός έχει βραβευτεί τρεις φορές από την Diageo, τη μεγαλύτερη εταιρεία οινοπνευματωδών ποτών στον κόσμο.

Κάνοντας μια αναδρομή θυμόμαστε μερικές από τις πιο συγκινητικές και σημαντικές στιγμές, που στιγμάτισαν την ιστορία του θεσμού.

Να σας θυμίσουμε ότι τα Τράπεζα Κύπρου MAN of The Year Awards θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 2 Μαρτίου, σε μια όμορφη τελετή στο Royal Hall στη Λευκωσία, με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι εξέχουσες προσωπικότητες από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και επιστημονικό χώρο, αλλά και άτομα από τον κόσμο της τέχνης.

Πηγή: must.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X