ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τζορτζ Μπους–Μισέλ Ομπάμα: Μία απροσδόκητη φιλία

Ο 43ος πρόεδρος και τέως Πρώτη Κυρία ΗΠΑ μοιράζονται μία ιδιαίτερη σχέση

ΠΗΓΗ: CNN

Παρά τα όσα τους χωρίζουν, ο Τζορτζ Μπους και η Μισέλ Ομπάμα φαίνεται να μοιράζονται μία ιδιαίτερη σχέση και έχουν έρθει πολύ κοντά παρά τις πολιτικές τους διαφορές. Ο 43ος πρόεδρος θεωρεί πως σημαντικός παράγοντας γι’ αυτό είναι η εκτίμηση της πρώην Πρώτης Κυρίας στην αίσθηση του χιούμορ του.

Γιατί ο Τζορτζ Μπους λατρεύει την Μισέλ Ομπάμα;

Το παράταιρο ζευγάρι έχει φωτογραφηθεί συχνά μαζί κατά την διάρκεια διάφορων επίσημων εκδηλώσεων. Όταν η Μισέλ αγκάλιασε τον Μπους στα εγκαίνια της αφρικανικής αμερικανικής ιστορίας και Πολιτισμού στο Εθνικό Μουσείο Σμιθσόνιαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, η φωτογραφία τους έγινε viral.

«Όταν την είδα, ήταν μια γνήσια έκφραση αγάπης» δήλωσε ο Μπους στο περιοδικό People, θυμούμενος τη στιγμή. Η συνέντευξή του δημοσιεύτηκε την Τετάρτη. Ο πρώην πρόεδρος βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για την προώθηση του νέου του βιβλίου «Portraits of Courage», ένα τόμο με έργα ζωγραφικής του από βετεράνους στρατιωτικούς.

«Της αρέσει η αίσθηση του χιούμορ που έχω. Και σε όποιον αρέσει η αίσθηση του χιούμορ μου, είναι φίλος μου» είπε ο Μπους.

Οι δυο τους έχει τύχει να καθίσουν συχνά ο ένας δίπλα στον άλλον κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων, όπως στην επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα των πυροβολισμών της αστυνομίας στο Ντάλας τον Ιούλιο, την κηδεία της πρώην πρώτης Κυρίας Νάνσι Ρίγκαν το περασμένο έτος αλλά και το 2015 για τον εορτασμό της 50ης επετείου της ιστορικής παρέλασης του Ντάλας για τα πολιτικά δικαιώματα στην Αλαμπάμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ