ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο κανόνας «αγοράστε αμερικανικά» δεν ισχύει για την Ιβάνκα Τραμπ

Η εταιρεία γυναικείων ρούχων της Ιβάνκας ξεφεύγουν από το δόγμα του Τραμπ

ΠΗΓΗ: skai.gr

Στην ομιλία της ορκωμοσίας του ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει πως η κυβέρνησή του θα βασιστεί σε δύο κανόνες «αγοράζουμε αμερικανικά, προσλαμβάνουμε Αμερικανούς». Φαίνεται πως από το συγκεκριμένο δίπτυχο εξαιρούνται τα μέλη της οικογένειάς του.

Όπως αποκαλύπτει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά από ενδελεχή έλεγχο τελωνειακών εγγράφων που περιήλθαν στην κατοχή του, από τις 8 Νοεμβρίου ημέρα κατά την οποία κέρδισε τις εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ, μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου, τουλάχιστον 8 φορτία με προϊόντα από την Κίνα έφτασαν σε διάφορα λιμάνια των ΗΠΑ και αφορούν παραγγελίες της εταιρείας της Ιβάνκα Τραμπ.

Αναλυτικότερα όπως αποκαλύπτει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η εταιρεία γυναικείων ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ της κόρης του Αμερικανού Προέδρου προχώρησε σε παραγγελίες προϊόντων που ξεπερνούν τους 59 τόνους.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί στην Κίνα, πληρούν με βάση τα έγγραφα όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και έχουν εισαχθεί νόμιμα… μόνο που ξεφεύγουν από το δόγμα του Προέδρου… Δόγμα το οποίο οφείλουν να ακολουθήσουν όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις της χώρας εάν δεν θέλουν να βρεθούν εν μία νυκτί στη «μαύρη λίστα» του Προέδρου.

Το Γαλλικό Πρακτορείο επικοινώνησε με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για κάποιο σχόλιο αλλά κανένας δεν θέλησε να τοποθετηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X