ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Τερέζα Μέι φωτογραφίζεται για την Vogue

Στη συνέντευξη η βρετανίδα πρωθυπουργός αναφέρθηκε για τον Τραμπ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για τον Τραμπ και είπε πως ήταν απλά "gentleman" στην συνάντηση τους, και της έπιασε το χέρι, ενώ περπατούσαν έξω από τον Λευκό Οίκο στην επίσκεψή της εκεί. Ενα στιγμιότυπο, που είχε συζητηθεί πολύ."Θα κατεβαίναμε μία ράμπα και είπε ότι ίσως θα ήταν λίγο άβολο", είπε η Μέι για εκείνο το περιστατικό του Ιανουαρίου, όταν εκείνη έγινε η πρώτη ξένη ηγέτης που επισκέφθηκε τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Ήταν μία εντυπωσιακή εκλογική νίκη, δεδομένου ότι είναι κάποιος που δεν είχε εμπλακεί με την πολιτική», πρόσθεσε.

Η Μέι μίλησε στο περιοδικό και για τη ζωή με τον σύζυγό της, τραπεζίτη Φίλιπ. Οπως αποκάλυψε ο πιο συχνός καβγάς τους αφορά- όπως στα περισσότερα ζευγάρια- το ποιος θα κρατά το τηλεκοντρόλ και το τι θα δουν στην τηλεόραση. Εκείνος προτιμά ιστορικές εκπομπές, αλλά εκείνη θέλει να δει την αστυνομική σειρά NCIS.

"Εγώ μαγειρεύω, εκείνος βάζει τα πιάτα στο πλυντήριο", πρόσθεσε, αν και όπως είπε ο σύζυγός της την εξέπληξε φτιάχνοντας «πολύ καλό ριζότο με μανιτάρια», καθώς από τότε που ανέλαβε καθήκοντα πρωθυπουργού έχει λιγότερο χρόνο για μαγείρεμα. Η ίδια μίλησε και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν φόρεσε ένα δερμάτινο παντελόνια αξίας 1000 λιρών για να φωτογραφηθεί σε περιοδικό.

"Σε όλη την πολιτική καριέρα μου οι άνθρωποι σχολιάζουν αυτά που φοράω. Είναι κάτι που συμβαίνει και πρέπει να το αποδεκτής. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να απολαμβάνω τη μόδα. Και νομίζω ότι είναι σημαντικό να μπορείς να δείξεις ότι μία γυναίκα μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά και ταυτόχρονα να την ενδιαφέρουν τα ρούχα", απάντησε.

Η ίδια μίλησε δεν απέφυγε να μιλήσει και για τις απολαβές της : "Παίρνω δύο μισθούς. Πληρώνομαι ως μέλος του κοινοβουλίου και ως πρωθυπουργός. Αν τα προσθέσεις, υποθέτω ότι ο κόσμος το ξέρει, προκύπτουν 142.000 λίρες", είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ