ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

5 celebs μοιράζονται το μυστικό τους για να έχουμε αυτοπεποίθηση

Τα tips που πρέπει να υιοθετήσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η αυτοπεποίθηση ορίζεται ως η ικανότητα να εμπιστευόμαστε τις δυνατότητές μας, την αξία μας, την κρίση μας και τη δύναμή μας ώστε να αντιμετωπίζουμε επιτυχώς τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας. Σύμφωνα με τον δρ Αριστοτέλη Βάθη και το therapia.gr, αν και οι βάσεις για την αυτοπεποίθηση μπαίνουν στην παιδική ηλικία, είναι εφικτό να χτιστεί και στην ενήλικη ζωή.

Το να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας όταν είναι χαμηλή είναι πολύ σημαντικό αφού αυτή επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωής μας: από το να επιλέξουμε σύντροφο μέχρι τις εργασιακές μας σχέσεις και την υγεία μας.

Πώς όμως να βελτιώσουμε την αυτοπεποίθησή μας; Όπως αναφέρει ο Μανώλης Ισχάκης μέσα από το blog του manolisischakis.gr, υπάρχουν μερικά βήματα για να αναπτύξουμε την αυτοπεποίθησή μας. Μεταξύ αυτών, το να αντιληφθούμε τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα, τα ταλέντα και τις δεξιότητές μας, να θέσουμε ψηλούς στόχους και να ενισχύσουμε την θέλησή μας, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να νιώσουμε ευγνωμοσύνη.

Φυσικά, ενώ σίγουρα οι ειδικοί είναι οι καταλληλότεροι για να μάθουμε πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση, ουκ ολίγοι celebs έχουν μοιραστεί τα δικά τους μυστικά. Μεταξύ αυτών, η Zendaya και η Demi Lovato οι οποίες, όπως αναφέρει δημοσίευμα του teen.queen.gr έχουν δώσει στους φαν τους κάποια tips που τις έχουν βοηθήσει και τα οποία μάλλον θα εμπνεύσουν και εσένα.

Zendaya: "Εκείνο που πρέπει να καταλάβεις είναι πως είσαι αυτή που είσαι και πρέπει να δουλέψεις με όσα έχεις".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

Demi Lovato: "Δεν είμαι μοντέλο, έχω καμπύλες. Βλέπω τα καλά στοιχεία μου και πάντα φοράω ρούχα που με κάνουν να νιώθω άνετη και όμορφη".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

 

Emma Roberts: "Ντύνομαι για εμένα! Όταν νιώθω όμορφα με αυτά που φοράω δεν με νοιάζει τι λένε οι ολόγυρά μου".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

 

Ashley Benson: "Μου πήρε καιρό να αγαπήσω τον εαυτό μου αλλά στο τέλος της ημέρας, αν το κάνεις και εσύ, θα νιώθεις ποιο ευτυχισμένη".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson)

 

Jordin Sparks: "Είναι εντάξει να νιώθεις περίεργα κάποιες φορές αλλά πρέπει να ξέρεις πως είσαι όμορφη, δυνατή και αξίζεις! Είναι σημαντικό να το καταλάβεις αυτό".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jordin Sparks Thomas (@jordinsparks)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση