ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

5 πράγματα που μάθαμε από την συνέντευξη της Adele στην Oprah

5 αποκαλύψεις της τραγουδίστριας

must.com.cy

Μετά από 6 χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, η Adele επιστρέφει στις 19 Νοεμβρίου με το νέο της album. Με αφορμή της πολυαναμενόμενη επιστροφή της, λοιπόν, η τραγουδίστρια κάθησε απέναντι από την Oprah Winfrey για μια αποκαλυπτική, εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Στο διάστημα μεταξύ του προηγούμενη της album και του νέου, η Adele πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, Simon Konecki, μετά από δύο χρόνια γάμου και εφτά χρόνια σχέσης και ξεκίνησε νέα σχέση με τον sports agent, Rich Paul.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε από την μεγάλη απώλεια βάρους, παιδικές αναμνήσεις, τη νέα της σχέση και, φυσικά, το νέο της δισκογραφικό βήμα.

1.Όσον αφορά στα νέα της τραγούδια

Όταν η Oprah Winfrey ανέφερε μια παλιά δήλωση της τραγουδίστριας, πως δεν ντρέπεται που κατέρρευσε συναισθηματικά, απάντησε πως κατάφερε να προχωρήσει λόγω της μουσικής. Ωστόσο στη συνέχεια αποκάλυψε πως κατά τη δημιουργία του νέου album, του ''30'', υπήρχαν στιγμές όπου ένιωθε ανασφαλής για τα νέα της τραγούδια.

''Υπήρχαν στιγμές όταν έγραφα αυτό τον δίσκο ή όταν τον άκουγα ξανά, που σκεφτόμουν 'αυτό μπορεί να είναι λίγο προσωπικό, μπορεί να είναι περισσότερο για μένα' αλλά τίποτα δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο αυτά που πε΄ρασα τα τελευταία δύο - τρία χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες. Γι' αυτό δεν φοβάμαι τι μπορεί να ξέρει ή τι μπορεί να μην ξέρει ο κόσμος'' είπε. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας που συνόδευε την συνέντευξη, η Adele τραγούδησε τρία νέα τραγούδια και το νέο της single ''Easy On Me''.

2. Η σ΄χεση της με το αλκοόλ

Μετά το διαζύγιό της αποφάσισε να σταματήσει να πίνει και το χαρακτηρίζει ως ένας πολύ καλός τρόπος να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Η σχέση της με το αλκοόλ είναι πολύπλοκη, κυρίως επειδή χάρη σ' αυτό έχασε τον πατέρα της, τον Μάιο του 2021.

''Στην αρχή πιθανόν να κρατούσα ζωντανή τη βιομηχανία των αλκοολούχων. Αλλά όταν αντιλήφθηκα πως είχα να κάνω δουλειά με τον εαυτό μου, σταμάτησα και ξεκίνησα γυμναστική για να μείνω συγκεντρωμένη''.

3. Μίλησε πρώτη φορά για διαζύγιο χάρη σε ερωτήσεις περιοδικού

''Θυμάμαι καθόμασταν οι φίλοι μου και απαντούσαμε ερωτήσεις από ένα περιοδικό. Μία απ' αυτές έλεγε 'Τι είναι κάτι που δεν θα ήξερε ποτέ κανένας για σένα;' και θυμάμαι πως το είπα, εκεί μπροστά στις τρεις φίλες μου είπα 'Δεν είμαι ευτυχισμένη. Δεν ζω, απλά προχωρώ''' και στη συνέχεια συμπλήρωσε με έναν στίχο από καινούργιο τραγούδι που λέει ''θέλω να ζήσω, όχι απλά να επιβιώνω''.

''Το ένιωσα αυτό, αλλά το αντιλήφθηκα μόνο όταν το είπα στις φίλες μου που νόμιζαν πως είμαι ευτυχισμένη''.

4. Η απώλεια βάρους

Τα τελευταία δύο χρόνια τα πρωτοσέλιδα εστιάζουν στη μεγάλη αλλαγή στο σώμα της. Η αλήθεια είναι όμως πως αυτό συνέβη λόγω του άγχους.

'Είχα τις πιο τρομακτικές κρίσεις άγχους όταν χώρισα. Με παρέλυαν εντελώς και με σύγχιζαν τόσο πολύ που δεν μπορούσα να έχω έλεγχο στο σώμα μου. Αλλά καταλάβαινα τι γινόταν γιατί ήμουν εκεί αλλά το σώμα μου ήταν λες και βρισκόταν σε άλλο πλανήτη. Η γυμναστική με τον γυμναστή της την βοήθησε να έχει πειθαρχία και να νιώθει ασφάλεια όποτε αισθανόταν χαμένη.

5. Ο πατέρας της άκουσε πρώτη φορά τραγούδια της πριν τον θανατό του

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ο πατέρας της τής αποκάλυψε πως δεν είχε ακούσει ποτέ τίποτα που τραγούδησε εκείνη εκτός από το ''Hometown Glory'' - ένα από τα πρώτα της τραγούδια - που έγραψε όταν ήταν 16.

''Τον ανάγκασα να ακούσει και κλάψαμε και οι δύο. Κατάλαβε τις παιδικές μου 'πληγές' μέσα από τα τραγούδια μου και ήταν καταπληκτικό για μένα'' είπε και συμπλήρωσε πως του έβαλε να ακούσει τα τρία πρώτα της album.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση