ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

50cent: Το τεράστιο ποσό που θα πάρει για δίωρη εμφάνιση στη Μύκονο

Πόσα θα πάρει ο γνωστός, Αμερικανός ράπερ;

must.com.cy

Στις 13 Αυγούστου ο πασίγωνστος, Αμερικανός ράπερ θα εμφανιστεί στη Μύκονο για περίπου δύο ώρες σε πολύ γνωστό παραλιακό club του νησιού.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αστέρες του κινηματογράφου, του θεάτρου, της τηλεόρασης, της μόδας αλλά και του πενταγράμμου να κάνουν την εμφάνισή τους στο νησί των ανέμων και πολλές φορές οι μουσικοί καλλιτέχνες ζητάνε μεγάλα ποσά για να εμφανιστούν και να «τραβήξουν» κόσμο.

Αυτή τη φορά, ο ράπερ 50cent έχει βάλει τον πήχη σε ψηλό βάθρο και φαίνεται πως το αστρονομικό ποσό είναι πράγματι ακριβώς έτσι όπως χαρακτηρίζεται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Μέμου από την εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» ο διάσημος ράπερ θα λάβει το αστρονομικό ποσό των 250.000 ευρώ για τις δύο ώρες που θα κάνει εμφάνιση στη Μύκονο.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα του πληρώσει κανονικά και το ταξίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής μέχρι τη Μύκονο και την επιστροφή του που ανέρχεται στα 50.000 ευρώ περίπου. Οι πληροφορίες λένε πως την περίοδο εκείνη θα βρίσκονται πολλοί Αμερικανοί πολίτες στο νησί οι οποίοι ενδεχομένως να μη σκεφτούν και δεύτερη φορά το να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για να δουν τον καλλιτέχνη ζωντανά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 50 Cent (@50cent)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση