ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ακόμα θυμάται ποια είμαι», λέει η κόρη του Bruce Willis

Πως είναι η καθημερινότητα του ηθοποιού από τότε που διαγνώστηκε με άνοια

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Μια από τις κόρες του γνωστού ηθοποιού Bruce Willis, η Tallulah παραχώρησε συνέντευξη στην Vogue και μεταξύ άλλων μίλησε για τον πατέρα της ο οποίος πριν μερικούς μήνες διαγνώστηκε με άνοια αλλά και την νέα του καθημερινότητα.

Η ίδια ανέφερε πως η άνοια από την οποία πάσχει δεν τον έχει επηρεάσει ως προς την κινητικότητά του. Τις περισσότερες φορές κάνει τη διαδρομή κουζίνα-τραπεζαρία ή πηγαίνει στο γραφείο του, το οποίο είναι γεμάτο με αντικείμενα που μάζευε όπως αυτοκινητάκια, νομίσματα, πέτρες και αντικείμενα από χαλκό.

«Του αρέσει να κρατά αντικείμενα που τα αισθάνεται βαριά στο χέρι του και τα οποία μπορεί να στριφογυρίσει ανάμεσα στα δάχτυλά του», είπε χαρακτηριστικά η Tallulah.

«Στο σπίτι υπάρχει πάντα μουσική. Ο πατέρας μου ήταν ένας εξαίρετος μουσικός, πολύ καλός στην φυσαρμόνικα και τους αρέσουν τα παλιά τραγούδια από την Πάτσι Κλάιν μέχρι τη Νίνα Σιμόν», ανέφερε στην συνέχεια.

«Ακόμα γνωρίζει ποια είμαι και φωτίζεται το πρόσωπό του όταν μπαίνω στο δωμάτιο. Εγώ αυτό που κάνω είναι να μετακινούμε από το παρόν στο παρελθόν όταν μιλάω για τον Μπρους: ήταν, είναι, ήταν, είναι. Αυτό το κάνω γιατί ελπίζω ακόμα για τον πατέρα μου και δεν δέχομαι να τα παρατήσω» κατέληξε η κόρη του γνωστού ηθοποιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση