ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ακόμα τρία νέα πρόσωπα στο reboot του «Sex and the City»

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις για το reboot

must.com.cy

Είναι σχεδόν ολοφάνερο πως η απουσία της Samantha (κατά κόσμο Kim Cattrall) οδήγησε τους δημιουργούς του νέου ''Sex and the City'' σε αναζήτηση νέων χαρακτήρων που θα εμπλουτίσουν το καστ, πλάι στην Carrie, στη Miranda και την Charlotte. Δεν έχουμε παράπονο φυσικά, αφού με αυτό τον τρόπο καλύπτουν ένα κενό που είχε η πρωτότυπη σειρά, αυτό της πολυπολιτισμικότητας.

Η Sarita Choudhury, η Nicole Ari Parker και η Karen Pittman εντάσσονται στη λίστα με το καστ, μεγαλώνοντας την λίστα με μη λευκούς ηθοποιούς για το ''And Just Like That'' - μια λίστα που ήταν ανύπαρκτη στο πρώτο ''Sex and the City''. "Όλοι στο 'And Just Like That' είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε αυτές τις απίθανες και φωτεινές ηθοποιούς στην οικογένεια του Sex and the City. Κάθεμία θα προσθέσει τη μοναδική της σπίθα και τη μεγάλη της καρδιά σε αυτούς τους χαρακτήρες και στις ιστορίες που θα διηγηθούμε", δήλωσε ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς, Michael Patrick King.

Η Pittman, η Parker και Choudhury (Α-Δ) εντάχθηκαν στο καστ.

Το καστ πέραν από τις τρεις πρωταγωνίστριες περιλαμβάνει τους Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson, John Crobett, Evan Handler αλλά και την ηθοποιό του ''Grey’s Anatomy'' Sara Ramirez στον πρώτο non-binary χαρακτήρα στο τηλεοπτικό σύμπαν της σειράς.

Τα 10 νέα επεισόδια του reboot αναμένονται να κυκλοφορήσουν στο HBO Max προς το τέλος του 2021.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση