ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Alexander Vlahos: Ο Έλληνας που «εισβαλλει» στο «Outlander»

Από το «Versailles» στο «Outlander»

must.com.cy

TOY ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Γεννήθηκε το 1988 στην Ουαλία, από πατέρα Έλληνα και μητέρα Ουαλή. Η καριέρα του ξεκίνησε πρόσφατα, το 2009, με το ''Crash'' και ''περιορίστηκε'' σε τηλεοπτικές ταινίες και σειρές λίγων επεισοδίων, με εξαίρεση το ''The Confessions of Dorian Gray'', ένα ακουστικό εργό στο οποίο υποδυόταν τον πρωταγωνιστή.

Εμείς τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά ''Versailles'' που έκανε πρεμιέρα το 2015 και κράτησε τρεις σεζόν αλλά πριν καν ξεκινήσει είχε προκαλέσει ντόρο. Μια συμπαραγωγή Γαλλίας και Καναδά, πραγματεύεται τη βασιλεία του Louis XIV (του Λουδοβίκου του 14ου) από το 1667 και την επανάσταση κατά της μοναρχίας. Ο Alexander Vlahos υποδυόταν τον φιλοπόλεμο, ομοφυλόφιλο αδερφό του βασιλιά, τον Philippe που ζούσε πάντα στη σκιά του αδερφού του, μεγαλωμένος πάντα με την ιδέα πως ο αδερφός του θα γίνει βασιλιάς.

Τον ερχόμενο Μάρτιο πρόκειται να τον δούμε στην 6η σεζόν της επιτυχημένης σειράς ''Outlander'' στον ρόλο του Allan Christie. Αν ακολουθήσουμε τα βιβλία στα οποία βασίζεται η σειρά, ο Allan είναι ένα, φαινομενικά, ευχάριστος άντρας αλλά υπερπροστατευτικός με την αδερφή του, Malva και όλα όσα έχουν να κάνουν με την οικογένειά του. Ωστόσο, χωρίς spoilers, πρόκειται να προκαλέσει διάφορες αναταράξεις στην ιστορία τόσο με την Malva όσο και με τον Jamie Fraser.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alexander Vlahos (@alexvlahosofficial)

Δείτε το teaser της 6ης σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση