ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Amber Heard: Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τον βιασμό της από τον Johnny Depp

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή, η ηθοποιός Amber Heard, περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου τον βιασμό που σύμφωνα με την κατάθεση της υπέστη από τον πρώην σύζυγο της, Johnny Depp τις πρώτες εβδομάδες του γάμου τους.

Συγκεκριμένα στην κατάθεσή της, την οποία η νομική ομάδα του Depp χαρακτήρισε «ερμηνεία ζωής», η Amber Heard αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγος της ασελγούσε σεξουαλικά πάνω της με την χρήση αντικειμένου «Θυμάμαι να προσπαθώ να μείνω ακίνητη και να σκέφτομαι "Θεέ μου, κάνε να μην είναι σπασμένο το μπουκάλι που βάζει μέσα μου"».

Η ίδια μάλιστα περιέγραψε εκτενώς το συμβάν με άκρως σοκαριστικές λεπτομέρειες, που μάς αφήνουν άναυδους «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να είμαι ξαπλωμένη με την πλάτη στο τραπέζι και να κοιτάζω το μπλε φως. Νόμιζα ότι μου έριχνε γροθιές. Ένιωθα την πίεση στο ηβικό οστό μου και έβλεπα το χέρι του να κινείται. Έμοιαζε σαν να μου ρίχνει μπουνιές. Αισθανόμουν μόνο την πίεση... Δεν θυμάμαι τι είπε, θυμάμαι απλώς ότι παρέμενα ακίνητη, μη θέλοντας να κινηθώ. Θυμάμαι να κοιτάζω το δωμάτιο, όλα τα σπασμένα μπουκάλια και ποτήρια. Θυμάμαι ότι δεν ήθελα να κουνηθώ γιατί δεν ήξερα εάν ήταν σπασμένο, δεν ήξερα εάν το μπουκάλι που έβαζε μέσα μου ήταν σπασμένο. Δεν μπορούσα να το νιώσω, δεν ένιωθα πόνο, δεν ένιωθα τίποτα. Υπήρχαν τόσα σπασμένα γυαλιά τριγύρω, που δεν ήξερα αν θα μπορούσε και ο ίδιος να καταλάβει εάν είναι σπασμένο ή όχι. Σκεφτόμουν "Θεέ μου, κάνε να μην είναι σπασμένο". Δεν ξέρω τι συνέβη μετά, ούτε πώς κατέβηκα από το τραπέζι. Θυμάμαι απλώς να βρίσκομαι στο μπάνιο, να κάνω εμετό. Θυμάμαι πώς ακουγόταν η φωνή μου. Έχασα τον έλεγχο της κύστης μου. Θυμάμαι να κάνω εμετό, και στο πάτωμα υπήρχε αίμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση