ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Angelina Jolie: Γιος πρώην της αποκαλύπτει πώς ήταν ως μητριά

Ο γιος του πρώην συζύγου της αποκαλύπτει πώς του συμπεριφερόταν

must.com.cy

Έχοντας στην αγκαλιά της έξι παιδιά, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς την αγάπη που έχει η Angelina Jolie στα παιδιά. Η ίδια κάθε φορά που μιλάει για αυτά λιώνει ενώ πριν από λίγο καιρό σε δηλώσεις της στον Justin Sylvester είπε: “Έχω 6 πολύ ικανά παιδιά,” είπε η ίδια. “Εννοείται πως με το που ξυπνάω, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι αν είναι καλά, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Αυτό βέβαια νιώθω πως αντιστράφηκε μερικά χρόνια πριν και πλέον ξυπνάνε και εκείνα με το άγχος αν και εγώ είμαι καλά. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και είμαι πολύ τυχερή γι’αυτό. Αν και συχνά ανησυχώ, δεν ανησυχώ για εκείνα γιατί είναι συγκροτημένα παιδιά.”

Και ενώ οι δηλώσεις εκ μέρους της είναι συχνές, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως η σταρ κάνει ό,τι κάνει μόνο για τα media. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται να μην ισχύει, αφού σύμφωνα με τον Harry James Thornton που είχε την Angelina Jolie ως μητριά του στο παρελθόν, η ηθοποιός είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που όντως λατρεύει το να είναι μαμά.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Entertainment Tonight για την 46χρονη σταρ, ο 27χρονος Harry που είναι γιος του Billy Bob Thornton με τον οποίο η Jolie ήταν παντρεμένη από το 2000 ως το 2003, δήλωσε: «Μέχρι αυτή την ημέρα, μου στέλνει δώρα καθώς και κάθε Χριστούγεννα. Δεν της μιλάω στο τηλέφωνο κάθε μέρα αλλά τα λέμε πού και πού».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν cool άτομο. Μας πήγαινε για κάμπινγκ κάθε εβδομάδα, νοίκιαζε βαν και πηγαίναμε εκδρομές. Ήταν τόσο αστεία και διασκεδαστική για εμάς τότε που ήμασταν μικροί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση