ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Angus Cloud: Πέθανε στα 25 του ο «Fez» από τη σειρά «Euphoria»

Οι αρχές δήλωσαν ότι η αιτία θανάτου του Cloud δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ο ηθοποιός από τη σειρά «Euphoria», Angus Cloud, πέθανε σε ηλικία 25 ετών στο σπίτι της οικογένειάς του στο Όκλαντ, μια εβδομάδα μετά την κηδεία του πατέρα του.

Η οικογένεια του Cloud ανέφερε σε δήλωσή της τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023: «Με μεγάλη θλίψη έπρεπε να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας, με τόσους πολλούς τρόπους».

Η μητέρα του Cloud έκανε κλήση στο 911 αναφέροντας «πιθανή υπερβολική δόση», όπως δήλωσαν πηγές στο TMZ. Είπε ότι ο Cloud δεν είχε σφυγμό, ανέφερε το πρακτορείο. Άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας είπε ότι ο ηθοποιός είχε αναπτύξει έντονα σημάδια αυτοκτονικού ιδεασμού μετά το ταξίδι του στην Ιρλανδία για την κηδεία του πατέρα του και ότι βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειάς του σε μια προσπάθεια να «αναμετρηθεί» με τη θλίψη του και τις αυτοκαταστροφικές του σκέψεις.

Οι αρχές δήλωσαν στο πρακτορείο ότι η αιτία θανάτου του Cloud δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί και ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σε σχέση με τον θάνατό του. Η οικογένεια στην ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του Cloud και πώς αυτός τον επηρέασε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

«Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια», ανέφερε η οικογένεια. «Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι να ξέρουμε ότι ο Angus είναι πλέον με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του».

Η οικογένεια επισήμανε ότι ο ηθοποιός ήταν «ανοιχτός» για τη μάχη του με την ψυχική υγεία. «Ελπίζουμε ότι ο θάνατός του να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους στη σιωπή».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

Η οικογένεια ζήτησε μετά το θάνατο του Cloud: «Ελπίζουμε ο κόσμος να τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους». Μια δήλωση από τη σελίδα της «Euphoria» στο Twitter έγραφε: «Είμαστε απίστευτα λυπημένοι που μάθαμε για τον θάνατο του Angus Cloud. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και αγαπημένο μέλος της οικογένειας της HBO και της Euphoria. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση