ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αντύπας: Δέχθηκε επίθεση ενώ ήταν στη σκηνή (βίντεο)

Μια από τις κοπέλες, που πουλούσαν λουλούδια στο νυχτερινό κέντρο, φαίνεται να μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους δύο άνδρες, με αποτέλεσμα ο θαμώνας να τη σπρώξει και να συνεχίζει τον καβγά

ΠΗΓΗ: skai.gr

Άφωνος έμεινε ο γνωστός τραγουδιστής Αντύπας όταν, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, ένας άνδρας φαίνεται να ανέβηκε στη σκηνή και να τον χτύπησε.

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος - Κωνσταντίνος Δρούλιας

Ενώ ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής ερμήνευε την μεγάλη επιτυχία του «Είμαι στα χάι μου» και είχε γεμίσει με λουλούδια από θαυμαστές, θαμώνας του μαγαζιού ανέβηκε πάνω στη σκηνή, του επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια τον χτύπησε.

Το γεγονός γρήγορα μαθεύτηκε μέσω βίντεο που διέρρευσε στην πλατφόρμα του TikTok.

Μια από τις κοπέλες, που πουλούσαν λουλούδια στο νυχτερινό κέντρο, φαίνεται να μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους δύο άνδρες, με αποτέλεσμα ο θαμώνας να τη σπρώξει και να συνεχίζει τον καβγά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση