ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποκαλύψεις για τους έρωτες στο Survivor

Όλα όσα δηλώνει στο νέο trailer ο Γιώργος Χρανιώτης

Newsroom K

Το Survivor είναι αδιαμφισβήτητα το παιχνίδι που στην προκειμένη φάση μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού. Δεν είναι λίγοι αυτοί που παθιάζονται με τα αγωνίσματα και ταυτίζονται με τους παίκτες.

Ένα θέμα το οποίο κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού είναι η αποκάλυψη ότι στο παιχνίδι υπάρχουν έρωτες, κάτι το οποίο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους παίκτες αφού δεν έχουν επαφή με τον έξω κόσμο.

Στο νέο trailer του παιχνιδιού που κυκλοφορεί για το επεισόδιο της Κυριακής παρουσιάζεται ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος αφήνει υπονοούμενα για τους έρωτες και τις αποπλανήσεις στο παιχνίδι.

«Πως βλέπεις σε ένα σίριαλ ένα ζευγάρι και είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι και είναι μεταξύ τους καλά. Βάλε μια γυναίκα να αποπλανήσει τον άντρα για να συμβεί κάτι. Βάλε έναν άντρα, ο οποίος θα διεκδικήσει τώρα αυτή τη γυναίκα για να συμβεί κάτι…».

Στα πλάνα που τα συνοδεύουν βλέπουμε διάφορα πρόσωπα, μεταξύ αυτών και το διερευνητικό βλέμμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά μπορεί να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα για το ποιους αναφέρετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X