ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τον Έλον Μασκ έρχεται από τους NYT και το FX

Το ντοκιμαντέρ του αφεντικού, πλέον, του Twitter έρχεται στη μικρή οθόνη τον επόμενο μήνα

Kathimerini.gr

Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης μιλάει (όχι απαραίτητα με τα κολακευτικότερα λόγια) για τον Έλον Μασκ και τη νέα εποχή που ξημερώνει στο Twitter, το οποίο ο δισεκατομμυριούχος εξαγόρασε τελικά πλήρως έναντι του ποσού των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ένα νέο ντοκιμαντέρ έρχεται να ρίξει περισσότερο φως στο φαινόμενο Έλον Μασκ.

Έτσι, το FX σε συνεργασία με τους New York Times ανακοίνωσε πως τον επόμενο μήνα θα δούμε στη μικρή οθόνη το ντοκιμαντέρ «Elon Musk’s Crash Course». Το ντοκιμαντέρ έγινε στο πλαίσιο της σειράς «The New York Times Presents», που μέσα από ταινίες τεκμηρίωσης προσπαθεί να ρίξει μια ενδελεχή ματιά πίσω από γνωστές προσωπικότητες. Ανάμεσα στα ντοκιμαντέρ της σειράς είναι κι αυτά για την Μπρίτνει Σπίαρς και το ζήτημα κηδεμονίας από τον πατέρα της, το «Framing Britney Spears» και «Controlling Britney Spears».

Το «Elon Musk’s Crash Course» σε σκηνοθεσία Έμα Σβαρτζ και δημοσιογραφική έρευνα των Κέιντ Μετζ και Νιλ Μπουντέτ των New York Times, υπόσχεται αποκαλύψεις για την Tesla και εταιρεία ηλεκτροκίνητων αμαξιών του Έλον Μασκ. Σύμφωνα με το Variety, η ταινία θα ρίξει φως στους θανάτους που οφείλονται στο σύστημα αυτόματης οδήγησης της Tesla και την προσπάθεια διακοπής των σχετικών κυβερνητικών ερευνών από πλευράς του Μασκ.

Στο ντοκιμαντέρ θα συμμετέχουν εργαζόμενη της εταιρείας του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου. Το «Elon Musk’s Crash Course» θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ και το FX και το Hulu στις 20 Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση