ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποτυχία το «The Bench» της Meghan στην Βρετανία

Όλες οι πληροφορίες

must.com.cy

Λίγες μέρες μετά την γέννηση της κόρης της, Lilibet, η Meghan Markle, κυκλοφόρησε το πρώτο παιδικό βιβλίο που έγραψε η ίδια, με τίτλο ‘The Bench’, αλλά όλα δείχνουν ότι οι πωλήσεις, αν και υπήρξε ένας αρχικός ενθουσιασμός, δεν πήγαν και τόσο καλά στην Βρετανία.

Το βιβλίο, μιλά μέσα από εικόνες και ιστορίες για την σημαντικότητα του δεσμού ανάμεσα σε πατέρα και γιό, μια μικροαναφορά στον πρίγκιπα Harry και τον μικρό Archie.

Όμως, παρ’όλα αυτά, πούλησε μόλις 3,212 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, ενώ σύμφωνα με την ‘Mirror’, είχε καταφέρει να φτάσει αρκετά ψηλά στην κατηγορία των βιβλίων με εικόνες, με τες πωλήσεις να αναμένεται να παρουσιάσουν σταδιακή αύξηση.

 

Από την άλλη, μπορεί η Meghan να μην είναι αρκετά δημοφιλής στους Βρετανούς, παραμένει ένα δυνατό όνομα όσον αφορά τους royals. Με την αποτυχία της πρώτης βδομάδας, να μπορεί να ανατραπεί καθώς ο εκδοτικός οίκος ‘Penguin Random House Children’s’ έχει τη δυνατότητα να προωθήσει το βιβλίο στην παγκόσμια αγορά.

Αντίθετα, στην Αμερική, το βιβλίο έκανε μεγάλη επιτυχία καθώς όπως ανακοίνωσε η Meghan μέσα από την ιστοσελίδα ‘Archewell’, το βιβλίο της είναι Νο1 στη λίστα με τα bestseller των New York Times στην κατηγορία των εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων μετά από μόλις μια εβδομάδα κυκλοφορίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση