ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ashton Kutcher: «Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός»

Για πρώτη φορά, ο ηθοποιός μίλησε για τη μάχη του με μια «πολύ σπάνια μορφή αγγειίτιδας», η οποία είπε ότι «έκλεισε» την όραση, την ακοή και την ισορροπία του

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Στις 8 Αυγούστου, η Access Hollywood μοιράστηκε μια αποκλειστική ματιά στο επερχόμενο επεισόδιο του ηθοποιού στο «Running Wild with Bear Grylls», κατά τη διάρκεια του οποίου παρουσίασε για πρώτη φορά δημόσια τη διάγνωσή του.

«Όπως πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την παράξενη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας, που μου έριξε την όραση, την ακοή μου, την ισορροπία μου», είπε στον οικοδεσπότη Bear Grylls για την πάθηση, η οποία περιλαμβάνει φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων. «Μου πήρε περίπου ένα χρόνο για να τα φτιάξω όλα ξανά».

«Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει», συνέχισε ο ηθοποιός της σειράς «That'70s Show». «Μέχρι να πεις «Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά».

Στο κλιπ προεπισκόπησης, ο 44χρονος, σημείωσε ότι είναι «τυχερός που είναι ζωντανός» μετά τη μάχη με την υγεία του και συνέχισε να συζητά το πόσο επηρέασε η κατάσταση αυτή, το πως βλέπει τώρα την ζωή.

«Τη στιγμή που θα αρχίσετε να βλέπετε τα εμπόδια σας ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για εσάς, για να σας δίνουν αυτό που χρειάζεστε, τότε η ζωή αρχίζει να γίνεται διασκεδαστική, σωστά;» αυτός είπε. «Ξεκινάς να σερφάρεις πάνω στα προβλήματά σου αντί να ζεις κάτω από αυτά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση