ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτή η γενιά θεωρεί τους «Friends» πολύ προσβλητική σειρά

Η Jennifer Aniston μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η κωμωδία από τα ‘90s-‘00s μέχρι και σήμερα

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

Σε Γαλλικό Πρακτορείο μίλησε η Jennifer Aniston για το πόσο έχει αλλάξει η κωμωδία από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στους «Friends» από το 1994 ως το 2004.

«Η κωμωδία έχει εξελιχθεί, οι ταινίες έχουν εξελιχθεί. Τώρα είναι λίγο παγίδα, επειδή πρέπει αν είσαι πολύ προσεκτικός, κάτι που το κάνει πολύ δύσκολο για τους κωμικούς ηθοποιούς, γιατί η ομορφιά της κωμωδίας είναι ότι κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, κοροϊδεύουμε τη ζωή» είπε η ηθοποιός.

«Στο παρελθόν μπορούσες να κάνεις ένα αστείο για έναν φανατικό σε μία ιδέα (θρησκεία κλπ) και να γελάσεις - αυτό ήταν απίστευτα αστείο. Και είχε να κάνει με το να εκπαιδεύσεις τους ανθρώπους στο πόσο γελοίοι είναι οι άνθρωποι. Και τώρα δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό».
Ένα παράδειγμα νεοφερμένης ευαισθησίας για το θέμα είναι το πώς βλέπει η Gen Z ορισμένα επεισόδια από τους «Friends».

«Υπάρχει μία ολόκληρη γενιά ανθρώπων, παιδιών, που γυρνούν και παρακολουθούν επεισόδια από τους «Friends» και τα βρίσκουν προσβλητικά» είπε η Aniston. «Υπήρχαν πράγματα που ποτέ δεν έγινα με (κακή) πρόθεση ...λοιπόν πρέπει να το σκεφτείς, αλλά δεν νομίζω ότι υπήρχε αυτή η ευαισθησία που υπάρχει σήμερα».

Όπως ξεκαθάρισε η Αμερικανίδα ηθοποιός, δεν είναι καθόλου υπέρ αυτής της αλλαγής που υπέστη η κωμωδία: «Όλοι χρειάζονται τα αστεία. Ο κόσμος χρειάζεται χιούμορ. Δεν μπορούμε να παίρνουμε τον εαυτό μας τόσο σοβαρά. Ειδικά στις ΗΠΑ. Είναι όλοι τόσο διχασμένοι», εξήγησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση