ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτή η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021!

Η ομάδα πίσω από το τραγούδι

Newsroom K

Μετά την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού οι χώρες είχαν την επιλογή να αναθεωρήσουν τους εκπροσώπους τους και έπρεπε, αναγκαστηκά, να αλλάξουν τραγούδι. Η Κύπρος λοιπόν, αλλάζει πλάνα, και φαίνεται πως κατευθύνεται προς το Ρόττερνταμ με την Έλενα Τσαγκρινού.

Η τραγουδίστρια, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, θα διαγωνιστεί με το τραγούδι ''El Diablo'', σε σύνθεση βραβευμένου με Grammy Jimmy ''Joker'' Thornfeldt (παραγωγού τραγουδιών για καλλιτέχνες όπως οι Enrique Iglesias, Pitbull, Nicki Minaj κ.ά), της βραβευμένης με Juno Laurell Barker (που βρισκόταν στο team της σύνθεσης του ''She Got Me'' που εκπροσώπησε την Ελβετία το 2019), της Oxa (που έχει συνεργαστεί με την Jennifer Lopez) και του Thomas Stengaard (που κέρδισε, το 2013, την Eurovision σαν συνθέτης και παραγωγός του τραγουδιού ''Only Teardrops''). Artistic director θα είναι ο Marvin Dietmann, υπεύθυνος για τη σκηνική παρουσία της Conchita το 2014 όταν νίκησε τον διαγωνισμό.

Παρόλο που, μέχρι στιγμής, δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες για το τραγούδι, είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό.

Να θυμίσουμε πως στον φετινό διαγωνισμό εκπρόσωπος της Κύπρου ήταν ο Sandro, με το τραγούδι ''Running''.

Δείτε μερικές επιτυχίες της Έλενας Τσαγκρινού.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση