ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτό θα είναι το περιεχόμενο του αφιερωματικού βιβλίου της Diana

Όλες οι πληροφορίες

must.com.cy

Ήταν λογικό, αφού θα γίνουν – για χάρη των 60 χρόνων από την γέννησή της- και διαφόρων ειδών εκδηλώσεις προς τιμήν της «θλιμμένης πριγκίπισσας» να γραφτεί ακόμη ένα βιβλίο αφιερωμένο στην ζωή της.

Ο λόγος για την πριγκίπισσα Diana, και το νέο βιβλίο του καθηγητή της φωνητικής της, Steward Pierce, «Diana the Voice of Change», για το οποίο περίμενε μέχρι ο πρίγκιπας William και Harry να είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Ο ίδιος, περιγράφει ότι η πριγκίπισσα είχε αναζητήσει από μόνη της, τις υπηρεσίες του λίγο μετά και την συνέντευξή της με τον Martin Bashir, καθώς όταν είδε τον εαυτό της στην οθόνη «συνειδητοποίησε πως δεν εμφανιζόταν όσο δυναμική θα ήθελε να είναι, αντίθετα το αποτέλεσμα έβγαινε υποδεέστερο της πραγματικότητας».

Ενώ συμπλήρωσε «Ήθελε να δοκιμάσει να βρει έναν τρόπο ισορροπίας ανάμεσα στον εαυτό της και στη δημόσια περσόνα, για να μην υπάρχει εναλλαγή μεταξύ των δύο - έτσι ώστε να μπορούσε να σταθεί σε μία πλατφόρμα και να αποδώσει οτιδήποτε ήθελε να πει και να νιώθει καλά γι’ αυτό, ήρεμη και σίγουρη, ενδυναμωμένη και να αισθάνεται αρμονική».

Όπως περιγράφει, η δουλεία του είναι να φέρνει τους ανθρώπους σε επαφή με τη φωνή τους, μέσα από μια εσωτερική αναζήτηση. «όταν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας έχουμε φανταστικές φωνές, σε αντίθεση με το όταν νιώθουμε ένταση».

Υπογραμμίζοντας τον λόγο που ήθελε να γράψει το βιβλίο, λέγοντας «έγραψα το βιβλίο γιατί ένιωσα πως υπήρχε κάτι πιο σημαντικό να πω για την ψυχή της Diana, τι ήταν εκείνο που της επέτρεπε να λάμπει, γεγονός το οποίο έφερνε στον κόσμο», να είναι ένα διαφορετικό αφιέρωμα επικεντρωμένο στην ουσία της ψυχικής της ποιότητας.

Τέλος, ο καθηγητής περιγράφει ότι, λίγο πριν τον θάνατο της πριγκίπισσας οι δύο τους είχαν συζητήσει την πιθανότητα της κυκλοφορίας ενός βιβλίου, που θα περιείχε τόσο την εμπειρία τους δουλεύοντας μαζί όσο και το πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα, αφού ήθελε οι γιοι της να κατασταλάξουν με τη ζωή τους και μετά να εκδοθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση