ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στην στέψη του Βασιλιά Κάρολου

Ποιοι τραγουδιστές θα διασκεδάσουν το κοινό;

must.com.cy

Οι τραγουδιστές που θα διασκεδάσουν το κοινό στην στέψη του Βασιλιά Κάρολου, , δεν θα είναι ούτε η Adele, ούτε ο Ed Sheeran, οι οποίοι αρνήθηκαν την πρόσκληση, αλλά η Katy Perry και ο Lionel Richie.

Οι εν λόγω εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν στις 7 Μάϊου, μια ημέρα μετά τη στέψη του νέου μονάρχη και της συζύγου του, Καμίλα, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Μαζί με τους δύο διάσημους Αμερικανούς καλλιτέχνες που πρωταγωνιστούν στη συναυλία θα είναι και το βρετανικό συγκρότημα Take That, οι τραγουδιστές όπερας Andrea Bocelli και Sir Bryn Terfel, σύμφωνα με δήλωση του BBC, του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Ηνωμένου Βασιλείου που θα μεταδώσει τη συναυλία, ανακοινώνοντας ότι περισσότεροι καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν «σύντομα».

«Το να μοιράζεσαι τη σκηνή με τους άλλους ερμηνευτές στην «συναυλία» της στέψης είναι ένα γεγονός που συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου και θα είναι μεγάλη μου τιμή», φέρεται να είπε ο Richie στο δελτίο τύπου του BBC, ενώ η Perry είπε ότι ήταν «Ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση