ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτός ο τραγουδιστής κατέκτησε το Everest μετά από 50 μέρες!

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την «κορυφή του κόσμου»

must.com.cy

''Σήμερα το πρωί στις 4:35 π.μ., οι Dawa Chirring, Jon Kedrowski, Dawa Dorje και Mike Posner συναντήσαμε το Όρος Everest. Αυτό είναι ανατολή του ηλίου'' έγραψε ο τραγουδοποιός Mike Posner στην ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας σε όλους το επίτευγμα του.

Παράλληλα στον λογαριασμό του υπάρχουν πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τα σκηνικά που κόβουν την ανάσα, ενώ το τελευταίο του post είναι ένα βίντεο όπου φωνάζει με την ομάδα του ''είμαστε στην κορυφή του κόσμου''. Ο μουσικός και η ομάδα του χρειάστηκαν 50 μέρες για να φτάσουν στην κορυφή του Everest και ο λόγος που το έκανε ήταν για να τιμήσει τον πατέρα του, ο οποίος εργαζόταν ως δικηγόρος στο Κέντρο Δικαιοσύνης του Detroit.

Το 2019 είχε διασχίσει περπατώντας 4.588 χιλιόμετρα, από το New Jersey στην California και πίσω, μέσα σε έξι μήνες.

''Είμαι άνετος με τους κινδύνους. Στόχος μου είναι να πάω εκεί και να διασκεδάσω. Αυτό είναι ένα ταξίδι που κάνεις μια φορά στη ζωή σου'' είχε πει πριν ξεκινήσει τη διαδρομή για την κορυφή του Everest.

O Posner είχε γίνει γνωστός το 2010 με το ντεμπούτο του, ''31 Minutes to Takeoff'' και τα επιτυχημένα singles ''Cooler than Me'' και ''Please Don't Go'' ενώ το 2015 επέστρεψε στα charts με το ''I Took a Pill in Ibiza'', το οποίο ήταν υποψήφιο για Grammy.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mike Posner (@mikeposner)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mike Posner (@mikeposner)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mike Posner (@mikeposner)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση