ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:31
 

Αυτός θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision

Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τον Sandro Nicolas να είναι ο καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο

Newsroom K

Eίναι Νοέμβριος, μήνας που παραδοσιακά το ΡΙΚ οριστικοποιεί την επιλογή του καλλιτέχνη για τον διαγωνισμό της Eurovision, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν τον Sandro Nicolas να είναι ο καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η Κύπρος λοιπόν κατάφερε να «κλέψει» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τον καλλιτέχνη που ήταν φαβορί να εκπροσωπήσει την Γερμανία.

Ποιος είναι ο Sandro Nicolas;

Είναι 23 ετών και αρκετά δημοφιλής στην Γερμανία, αφού το 2018 συμμετείχε στο The Voice της Γερμανίας, φθάνοντας μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό. Το καλοκαίρι διαγωνίσθηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, όπου ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ!

Έχει μεγαλώσει με ελληνική παιδεία, αφού η μητέρα του είναι Ελληνίδα. Ομιλεί άπταιστα ελληνικά, ενώ βρίσκεται πολύ συχνά και στην χώρα μας, είτε για διακοπές, είτε για επαγγελματικούς λόγους, όπως πχ πρόσφατα, που ηχογραφούσε στο studio του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Κόλπο γκρόσο του ΡΙΚ

Η Γερμανία φέτος δεν πραγματοποιεί τηλεοπτικό εθνικό τελικό, αλλά προτίμησε ένα concept πολύ κοντά σε αυτό που διεξήγαγε φέτος η Ελβετία. Την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η Digame, μια εταιρεία παραγωγής που είναι υπεύθυνη να επιλέξει τους επικρατέστερους υποψηφίους. Οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί, αφού έγραψαν καινούρια τραγούδια για τον διαγωνισμό, η Digame επέλεξε τους φιναλίστ και τους αντιστοίχησε με τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν, αφού πρώτα αξιολογήθηκαν από μία πολυμελή κριτική επιτροπή των fans και μια διεθνή κριτική επιτροπή. Ο Sandro θα συμμετείχε στην τελική φάση επιλογής με περισσότερα από δύο τραγούδια, ενδεικτικό του πόσο πολύ τον πιστεύουν οι άνθρωποι της Digame. Ο κλειστός αυτός εθνικός τελικός πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο και η τελική απόφαση θα παρθεί από ένα πάνελ 100 ατόμων περίπου (άνθρωποι της μουσικής και fans).

Στο κρίσιμο χρονικό αυτό σημείο, παρενέβη το ΡΙΚ, κάνοντας του την πρόταση να σηκώσει την ευθύνη της εκπροσώπησης της Κύπρου στην Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ!

Μιλάμε για μία πολύ μεγάλη επιτυχία των ανθρώπων της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης, που αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά ότι σχεδιάζουν πολύ προσεχτικά και μεθοδικά την κυπριακή συμμετοχή, έχοντας πάντοτε ως στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  |  Ευρώπη  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X