ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ben Affleck: «Για τον αλκοολισμό μου φταίω μόνο εγώ και όχι η Jennifer Garner»

Η δήλωση που έκανε για τον αλκοολισμό

must.com.cy

Αν και ο ίδιος έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, έχοντας στο πλάι του την Jennifer Lopez, ο Ben Affleck θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια από τα πράγματα που είπε για την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner, την οποία είχε κατηγορήσει ότι ευθύνονταν για τον αλκοολισμό του.

«Για να είμαι ξεκάθαρος, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου», τόνισε ο ίδιος ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα σχετικά με το ποιον κατηγορεί για τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν με το αλκοόλ.

«Η άποψη που προσπαθούσα να εκφράσω ήταν θλιβερή», διευκρίνισε προσθέτοντας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hollywood Reporter ότι έχει γίνει «πολύ προσεκτικός».

Ο ηθοποιός τελειώνοντας τις δηλώσεις του είπε: «Οποιοσδήποτε έχει περάσει διαζύγιο κάνει αυτόν τον υπολογισμό: ΄΄''Πόσο θα προσπαθήσουμε;''. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Προσπαθούσα να πω: ''Κοίτα, έπινα πάρα πολύ, και όσο λιγότερο ευτυχισμένος γίνεσαι, είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για το γάμο σου, είναι απλά ότι όσο η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη, αν κάνεις πράγματα για να γεμίσεις ένα κενό που δεν είναι υγιές, θα αρχίσεις να κάνεις περισσότερα από αυτά τα πράγματα''. Νομίζω ότι ήμουν αρκετά σαφής πάνω σε αυτό».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  |  ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση