ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Brangelina: Το χρυσό διαζύγιο και το ποσό που ξόδεψαν

«Αναμένεται να είναι το πιο ακριβό διαζύγιο στην ιστορία του Hollywood»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Όλα δείχνουν πως το διαζύγιο μεταξύ του Brad Pitt και της Angelina Jolie οριστικοποιείται. Με νέα βάση φυσικά αφού οι 2 θα βρεθούν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες για τις νέες κατηγορίες που του προσάπτει η ηθοποιός για βίαιη συμπεριφορά τόσο απέναντι στην ίδια όσο και τα παιδιά της.

Το κόστος ενός τόσο μεγάλου διαζυγίου φαίνεται να είναι πού περισσότερο από όσο αναμέναμε. Ειδικοί το κοστολογούν για τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια για τον καθένα και αναμένεται αύξησή του αφού ακόμη δεν έχουν συμφωνήσει και οι 2 πλευρές «Αναμένεται να είναι το πιο ακριβό διαζύγιο στην ιστορία του Hollywood». Οι ομάδες δικηγόρων και των δύο φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να εργάζονται μέχρι και 50 ώρες την εβδομάδα για να επιλύσουν τις διαφορές.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ο διαμερισμός της περιουσίας των δύο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Jolie μόλις πρόσφατα πούλησε έναν πίνακα του Churchill (δώρο του Pitt) έναντι του αστρονομικού ποσού των 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Να θυμίσουμε πως οι διαδικασίες της αιτήσεις είχαν ξεκινήσει από το 2016, ενώ πρόσφατα εναντίων του Pitt κατέθεσε και ο μεγαλύτερος γιός του, αφήνοντας τον ηθοποιό σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Να πούμε επίσης, ότι έχει δημοσιοποιηθεί και το γεγονός ότι το ζεύγος έχει ορίσει ιδιωτικό δικαστή ο οποίος πιθανόν να αμείβεται με 50.000 δολάρια τη φορά.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση