ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Britney Spears: Δημόσια «επίθεση» στην μητέρα της

«Εύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση»

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Η σχέση της Britney Spears με την μητέρα της Lynne Spears, είναι πλέον ανύπαρκτη, κάτι που φαίνεται μέσα από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της τραγουδίστριας, στις οποίες απαντούσε βρίζοντας, σε ανάρτηση της μητέρας της, όπου προσπαθούσε να της απολογηθεί.

Η μητέρα της Britney, έγραψε χαρακτηριστικά, «Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου! Λυπάμαι εδώ και χρόνια!», και συνέχισε λέγοντας, «Britney, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μού λείπεις! Ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε σε πλήγωσε!».

Κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο πατέρας της Britney, Jamie, την είχε υπό τo καθεστώς εποπτείας για 13 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που η ίδια δικαιώθηκε από το δικαστήριο.

«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς κάθε εβδομάδα για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότερο… Όσο για όλη μου την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού μου, της αδερφής μου, των ξαδέρφων, των θείων, ήταν μεθυσμένοι από τα γαϊδούρια τους», ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι γνώριζε πολύ καλά ότι ο πατέρας της θα την έκλεινε κάπου αν δεν συνεργαζόταν.

Εξοργισμένη η Spears έγραψε σε ανάρτηση που δεν υπάρχει πλέον, «Μαμά ζήτα τη συγγνώμη σου και πήγαινε να…Εύχομαι να καείτε όλοι στην κόλαση!!!». Με την μητέρα της να ξεσπά και να απάντα, «Έχω δοκιμάσει τα πάντα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση