ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Carla Bruni: Το κακόγουστο αστείο της για τον κορωνοϊό

Η δημόσια απολογία της

Newsroom K

Τις τελευταίες ώρες η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Carla Bruni, κατάφερε να προκαλέσει οργή εξαιτίας ενός κακόγουστου σχολίου της για τον κορωνοϊό. Η ίδια, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, έκανε πλάκα για την νόσο... βήχοντας πάνω σε κόσμο.

 

Η σοβαρότητα ωστόσο της κατάστασης που επικρατεί εξαιτίας της διασποράς της πανδημίας, δεν επιτέπει μάλλον τέτοιες πλάκες και η ίδια, αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Όσο αφορά τώρα το βίντεο, τραβήχτηκε στις 28 Φεβρουαρίου στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, όταν η Carla είχε βρεθεί στο show του οίκου Celine και την βλέπουμε να δίνει ένα φιλί στον πρόεδρο της LVMH, Sidney Toledano. Αυτό όμως που προκάλεσε σάλο, δεν ήταν τόσο το φιλί, όσο η ειρωνία της για τις οδηγίες προφύλαξης για να μην εξαπλωθεί η επιδημία. «Φιλιόμαστε, είναι τρελό! Επειδή είμαστε της παλιάς γενιάς. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν είμαστε φεμινιστές, δεν φοβόμαστε τον κορωνοϊό». Έπειτα, αρχίζει να προσποιείται ότι βήχει προς τη μεριά του κόσμου που είναι δίπλα της.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, απολογήθηκε και ανάμεσα σε άλλα δήλωσε πως "Εκείνη την στιγμή, ειπωμένο σε ορισμένο πλαίσιο και σε συγκεκριμένο άτομο, το αστείο δεν είχε κανένα σκοπό. Ήταν ανόητο αλλά ελαφρύ, δεν είχε προθέσει... Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους είδαν το βίντεο και σοκαρίστηκαν από το περιεχόμενό του".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on

 

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση