ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δανία: Εμπορικό κέντρο ανακάλεσε την απόφαση να αποσύρει κέρινο ομοίωμα του Μάικλ Τζάκσον

Ανησυχούσαν ότι οι ισχυρισμοί πως ο pop star έχει κακοποιήσει σεξουαλικά παιδιά θα προσβάλλουν τους αγοραστές

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τα στελέχη ομίλου που διαχειρίζεται εμπορικό κέντρο στη Δανία ανακάλεσαν την απόφασή τους να αποσύρουν κέρινο ομοίωμα του Μάικλ Τζάκσον.

Σύμφωνα με το Billboard, το εμπορικό κέντρο Roedovre Centrum σε προάστιο της Κοπεγχάγης δημοσίευσε δήλωση στο Facebook, στην οποία η απομάκρυνση του κέρινου ομοιώματος του βασιλιά της ποπ χαρακτηρίζεται "υπερβολική αντίδραση" και προστίθεται ότι ο Τζάκσον "ποτέ δεν έχει κριθεί ένοχος σε οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του".

Στελέχη του εμπορικού κέντρου είχαν αρχικά δηλώσει ότι ανησυχούσαν ότι οι ισχυρισμοί πως ο pop star έχει κακοποιήσει σεξουαλικά παιδιά θα προσβάλλουν τους αγοραστές και φοβήθηκαν ότι το κέρινο ομοίωμα θα γίνει στόχος βανδαλισμού.

Η Charlotte Andersen, υπεύθυνη μάρκετινγκ του Roedovre Centrum, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό TV2 της Δανίας ότι έλαβε 15 καταγγελίες από πελάτες, κυρίως από ανθρώπους με μικρά παιδιά.

Το κέρινο ομοίωμα τού Μάικλ Τζάκσον, όπως και των Τζούλια Ρόμπερτς και Μέριλιν Μονρόε φιλοξενούνται στο παλαιότερο εμπορικό κέντρο της Δανίας με αφορμή τις σχολικές χειμερινές διακοπές που ξεκίνησαν τη Δευτέρα.

Ένα κέρινο ομοίωμα του Μπραντ Πιτ είχε προσωρινά αντικαταστήσει εκείνο του βασιλιά της ποπ. Ο τραγουδιστής, ο οποίος πέθανε το 2009, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω των ισχυρισμών περί σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, θέμα του ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland" που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς νωρίτερα φέτος και θα προβληθεί στο Channel 4 τον Μάρτιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση