ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαδικτυακή παράσταση για τη βασίλισσα Ελισάβετ από κυπριακή παιδική ορχήστρα

Η ανάρτηση της βασίλισσας

Newsroom K

Η Κυπριακή παιδική ορχήστρα έπαιξε μουσική μέσω διαδικτύου για τη βασίλισσα Ελισάβετ στο πλαίσιο εκδήλωσης αναγνώρισης της προσφοράς εθελοντών από χώρες μέλη της Κοινοπολιτείας.

Την ψηφιακή παράσταση και συγκεκριμένα μία καινούρια μουσική σύνθεση πρόσφεραν ως δώρο προς τη βασίλισσα για την πρόσφατη 73η επέτειο του γάμου της με τον πρίγκιπα Φίλιππο 45 μικροί μουσικοί της συμφωνικής ορχήστρας που αποτελεί μέρος του οργανισμού Sistema Cyprus.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, πρόκειται για οργανισμό που ίδρυσε η Κύπρια μουσικοδιδάσκαλος Νικολέττα Πολυδώρου με σκοπό να στηρίξει μη προνομιούχα παιδιά, παρέχοντάς τους δωρεάν μαθήματα μουσικής και μουσικών οργάνων.

Η κα Πολυδώρου ανέφερε ότι ο οργανισμός της στοχεύει να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά από τη Λευκωσία και τη Λάρνακα «να ονειρευτούν, χρησιμοποιώντας τη μουσική ως εργαλείο».

Λίγο μετά την ιδιαίτερη παράσταση, η βασίλισσα Ελισάβετ φρόντισε να ευχαριστήσει την Νικολέτα μέσα από μια της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα και να τονίσει πως αυτή, ήταν η πρώτη διαδικτυακή παράσταση που παρακολούθησε ποτέ στην ζωή της η βασίλισσα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση