ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δολοφόνησαν Βραζιλιάνα influencer μέσα στο σπίτι της

Όλα όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου, δύο ένοπλοι άνδρες πυροβόλησαν την γνωστή 23χρονη Βραζιλιάνα influencer Nubia Cristina Braga όταν μόλις είχε επιστρέψει από το κομμωτήριο στο σπίτι της το οποίο βρισκόταν στην γειτονία της Santa Maria στο Aracaju.

Η New York Post η οποία κάλυψε το γεγονός είπε χαρακτηριστικά: «Λίγο μετά την άφιξή της, δύο άνδρες ανέβηκαν σε μοτοσικλέτες και μπήκαν στην ιδιοκτησία της Barga από την ανοιχτή μπροστινή πόρτα. Μόλις εντόπισαν την επίδοξη σταρ των social media, άνοιξαν πυρ πυροβολώντας την πολλές φορές πριν φύγουν από τον τόπο του εγκλήματος. Οι αρχές έφτασαν στο το σπίτι στις 9 το βράδυ και την βρήκαν να κείτεται νεκρή σε μια λίμνη αίματος».

Να αναφέρουμε επίσης ότι η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη καθώς οι ταυτότητες των δολοφόνων δεν βρέθηκαν ακόμη και η αστυνομία απηύθυνε έκκληση στο κοινό για να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να τους βοηθήσει.

«Θέλουμε να μάθουμε γιατί το έκαναν αυτό στη Nubia… Δεν είπε ποτέ τίποτα για το αν την απειλούσαν», είπε η θεία της influencer, Claudia Menezes.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση