ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δυσάρεστα νέα για τη βασίλισσα Μαργαρίτα

Τα νεότερα για την υγεία της

must.com.cy

Μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο στην πλάτη της, η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, έχει αναβάλει διάφορες καλοκαιρινές εκδηλώσεις που είχε οργανώσει. Αν και η ίδια θα επιστρέψει στα καθήκοντά της τον επόμενο μήνα, η τελευταία δήλωση από το παλάτι αναφέρει ότι το πρόγραμμά της θα είναι λιγότερο φορτωμένο από ό,τι συνήθως.

Πέρα από την διαδικασία αποκατάστασης της η ίδια φαίνεται ότι θα επιβιβαστεί στο Royal Yacht Dannebrog στο Holmen στις 2 Μαΐου του 2023 για την σηματοδότηση της έναρξη της ιστιοπλοϊκής περιόδου, ενώ θα ταξιδέψει και από την Κοπεγχάγη στην Ελσινόρη όπου το γιοτ θα περιηγηθεί στο Κάστρο του Κρόνμποργκ πριν επιστρέψει στη δανική πρωτεύουσα.

Στην συνέχεια ενώ αναρρώνει από την επέμβαση, ο μεγαλύτερος γιος και διάδοχός της, Φρειδερίκος, ενεργεί ως αντιβασιλέας της. Την περασμένη εβδομάδα, το παλάτι επιβεβαίωσε τη μετακόμισή του στις ΗΠΑ, αφού θα «αναλάβει μια νέα θέση υπό το Υπουργείο Άμυνας ως ακόλουθος της αμυντικής βιομηχανίας στη Δανική Πρεσβεία στην Ουάσιγκτον, όπου ο Πρίγκιπας, ως εκπρόσωπος της Δανίας, θα συμβάλλει στην ενίσχυση της συνεργασίας της αμυντικής βιομηχανίας με τις ΗΠΑ και τον Καναδά». Να αναφέρουμε ότι μαζί με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μαρία θα βρεθούν στην Ουάσιγκτον τα δύο παιδιά του, Χένρικ και η Αθηνά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση