ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δύσκολες ώρες για την Meghan Markle

Η μεγάλη απώλεια και η συμπαράσταση των Sussexes

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Μια πολύ καλή φίλη την Meghan Markle αλλά και τους πρίγκιπα Harry, η Kelly McKee Zajfen, θρηνεί για την απώλεια του 9χρονου γιου της, κάτι που συγκλονίζει αφού μέλος της οικογένειας ανέφερε πως αναζητούν ακόμα την αιτία του θανάτου καθώς ο 9χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και ο θάνατός του παραμένει μυστήριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έκανε η μητέρα του 9χρονου, ανέφερε ότι ο μικρός George βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Η ίδια θέλησε να τον αποχαιρετήσει και μέσω του Instagram γράφοντας, «Γλυκό μου αγόρι, ο κόσμος μου διαλύθηκε σε χίλια κομμάτια. Δεν μπορώ να αναπνεύσω, απλά υπάρχω, σηκώνομαι και κάθομαι, ήσουν το φως της ζωής μου, χαμογελούσες και φώτιζες το δωμάτιο και η καρδιά σου ήταν υπέροχη και γλυκιά, δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα, ευχαριστώ τον κόσμο που με σήκωσε από το πάτωμα, δεν μπόρεσα να κάνω το ίδιο με εσένα. Οι λεπτομέρειες της κηδείας θα γίνουν γνωστές αργότερα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelly McKee Zajfen (@_heartmom_)

Η Meghan γνώριζε το μοντέλο από την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον πρώην άντρα της, Trevo Engelson, αλλά η φιλία τους συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια του γάμου της με τον πρίγκιπα Harry.

Να αναφέρουμε επίσης ότι, ο μικρός George είχε και μια δίδυμη αδελφή, η οποία έχει ένα σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά και έχει υποβληθεί και σε επέμβαση με βηματοδότη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelly McKee Zajfen (@_heartmom_)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση