ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:29
 

Δυστυχισμένη η Middleton χωρίς τον αγαπημένο της Harry

«Της λείπει και φοβάται ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά του»

Newsroom K

Μπερδεμένη και χαμένη φαίνεται να είναι η Kate Middleton μετά το Megxit αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly νιώθει ότι έχασε την στενή σχέση που είχε με τον Harry όσο ήταν στο παλάτι.

Όπως αναφέρουν οι πηγές η Δούκισσα του Cambridge φαίνεται να είναι αρκετά στεναχωρημένη λόγω της απόστασης που υπάρχει με τον αγαπημένο της κουνιάδο Harry. Άλλωστε ο Harry ήξερε πως να την κάνει πάντα να χαμογελάει.

«Θα ήθελε να μιλάει με τον πρίγκιπα Harry» δήλωσε η πηγή στο Us Weekly. «Της λείπει και φοβάται ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά του».
Εκτός από όλα αυτά η Δούκισσα πρέπει να αντιμετωπίσει και την πίεση του παλατιού η οποία έχει διπλασιαστεί μετά την αποχώρηση του ζευγαριού από το παλάτι. Το extra φορτωμένο πρόγραμμά της, της προκαλεί μεγάλο άγχος.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι υπεύθυνη για την ανατροφή των τριών παιδιών της μαζί με τα βασιλικά της καθήκοντα ε, δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος. Μέσα σε όλα αυτά η ίδια προσπαθεί για το καλύτερο ενώ τις προηγούμενες ημέρες επισκέφτηκε το νοσοκομείο Παίδων όπως και ένα παιδικό σταθμό και ένα μουσείο επιστημών.

«Η Kate έχει πανικοβληθεί και έχει πολύ άγχος» αναφέρει η πηγή. «Έχει ελάχιστο χρόνο για να ξεκουράζεται και όταν προσπαθεί να κοιμηθεί, το μυαλό της βρίσκεται σε ένταση». Η πηγή πρόσθεσε πως η Δούκισσα εργάζεται πλέον 18 ώρες την ημέρα. «Το πρόγραμμά της είναι πολύ φορτωμένο και τώρα ανησυχεί πραγματικά για το πώς θα ισορροπήσει το επιπλέον φόρτο εργασίας με την οικογενειακή ζωή».

ΠΗΓΗ: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X