ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εκτός Παλατιού το άτομο που κατηγόρησε για bullying την Meghan Markle

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα

mustonline

must.com.cy

«Κλάδος ελαίας» από το Παλάτι προς την Δούκισσα του Sussex αναφορικά με την καταγγελία που είχε κάνει ο βοηθός της βασιλικής οικογένειας μετά και την συνέντευξη στην Oprah Winfrey, που όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί εκτός παλατιού περί τα τέλη του έτους.

Ο λόγος για τον Jason Knauf, ο οποίος υπηρέτησε τόσο ως διευθύνοντας σύμβουλος του Royal Foundation στο πλευρό των Cambridge (πρίγκιπας William και Kate Middleton), όσο και ως γραμματέας επικοινωνιών για τους Sussex (Meghan Markle και πρίγκιπα Harry), τον Οκτώβριο του 2018.

Αυτό ήταν και το χρονικό σημείο στο οποίο ο ίδιος μετέφερε τις ανησυχίες του μέσω email σχετικά με την διαχείριση της Δούκισσας του Sussex προς το προσωπικό του, κατηγορώντας την ότι εκφοβίζει τις γυναίκες-μέλη της ομάδας του, αναγκάζοντας τουλάχιστον δύο να παραιτηθούν. Ισχυρισμούς που αποκάλυψε η εφημερίδα “The Times” τον περασμένο Μάρτιο (2021).

Μετά από αυτό, το Παλάτι, όρισε έρευνα για να αποκαλυφθεί εάν οι ισχυρισμοί ευσταθούν, ενώ ο ίδιος μόλις την περασμένη εβδομάδα αρνήθηκε ότι βοήθησε την Meghan στη συγγραφή της επιστολής προς τον πατέρα της, αλλά στάθηκε πλάι της στην δίκη ενάντια στην “Mail On Sunday” για τα πνευματικά δικαιώματα.

Δήλωση για το συμβάν – δηλαδή την παραίτησή του, έκαναν και ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton, αναφερόμενοι στον Knauf, εξηγώντας πως ο ίδιος μετακομίζει στο εξωτερικό επειδή έλαβε μια διπλωματική θέση. Εργαζόμενος για χρόνια σε μια σειρά από θέσεις με μεγάλα αξιώματα όπως στο γραφείο του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας έως το υπουργείο Οικονομικών της Χιλής και τη Βασιλική Τράπεζα της Σκωτίας, προτού ενταχθεί στο παλάτι του Kensington και ηγηθεί της ομάδας Τύπου για τους Cambridge και τους Sussex και είναι διευθύνων σύμβουλος του Royal Foundation από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Οι Cambridge, σε δήλωσή τους αναφέρουν «ήταν πολύ ευγνώμονες για την σκληρή δουλειά και τη δέσμευσή του» και λυπούνται που πρέπει να αποχωρήσει.

Μήπως η αντίδραση αυτή από το Παλάτι σημαίνει κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται; Τελικά η Meghan Markle θα βρει το δίκιο της, μετά από όσα είπε στην Oprah; Μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση