ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έλληνας ο νέος creative director του Hermès Beauty

Η ανακοίνωση του Γρηγόρη Πυρπύλη στο Instagram

must.com.cy

O Γρηγόρης Πυρπύλης ανέλαβε τη θέση του creative director της Hermès Beauty και την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

«Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που γίνομαι μέλος του εμβληματικού οίκου Ηermes ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Beauty. Ένας οίκος που συνοψίζει την ομορφιά σε όλες τις μορφές με την προσκόλλησή του στη δεξιοτεχνία και το savoir-faire, ένας πραγματικός οίκος δημιουργίας και δημιουργικότητας. Η αρχή ενός ταξιδιού στο οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί και κάθε μορφή ομορφιάς θα αποκαλυφθεί και να γιορταστεί, ένα όραμα ομορφιάς που λατρεύω και κρατάω από την ημέρα που ανακάλυψα την τέχνη του μακιγιάζ, πριν από 15 χρόνια. Και φυσικά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη νέα μου οικογένεια της Hermès» έγραψε ο διάσημος make up artist.

«Μοιραζόμαστε με τον Γρηγόρη ένα κοινό όραμα για την ομορφιά, ως καθημερινό σύμμαχο που αποκαλύπτει την προσωπικότητα και προσφέρει κομψότητα, άνεση και ευχαρίστηση», είπε ο Dumas. Περιέγραψε μάλιστα τον Πυρπύλη ως «καλλιτέχνη του μακιγιάζ και τεχνίτη», που «θα συμβάλει στην οικοδόμηση της μοναδικής, αυθεντικής και αισθητηριακής γλώσσας του Hermès Beauty» είπε η Agnès de Villers, πρόεδρο του Hermès Parfum.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gregoris Pyrpylis (@gregoris)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας έγινε τον Ιανουάριο όταν εθεάθη να κυκλοφορεί με πιο φουσκωμένη κοιλίτσα και γενικότερα η συμπεριφορά της δημόσια ήταν πιο «προσεκτική»

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
must.com.cy
 |  SHOWBIZ