ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Emily Ratajkowski: «Το #MeToo δεν άλλαξε κάτι, απλά οι άνδρες πλέον φοβούνται τις συνέπειες»

Η άποψη του μοντέλου για το παγκόσμιο κίνημα #MeToo

must.com.cy

Μετά από τον τελευταίο χρόνο στον οποίο είδαμε πολλές αλήθειες να βγαίνουν από το κίνημα MeToo, αλλά και πολλούς άνδρες να πληρώνουν για τις χυδαίες πράξεις τους, το μοντέλο, Emily Ratajkowski, έχει μια εντελώς άλλη άποψη για το κίνημα.

Η ίδια ανάρτησε ένα βίντεο στην πλατφόρμα του TikTok μιλώντας για το κίνημα αλλά και το αν έχει όντως αλλάξει τον τρόπο που σκέφτονται οι άνδρες ή αν απλά τους έκανε να φοβούνται τις συνέπειες όταν η πράξη μαθευτεί.

Η ίδια ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας ότι τίποτα δεν άλλαξε. «Το #MeToo δεν έχει αλλάξει τα πράγματα στον κόσμο, ούτε η cancel culture άλλαξε τα πράγματα», είπε.

Συνέχισε αναφέροντας ότι το αποτέλεσμα του κινήματος έκανε, «τους άνδρες να φοβούνται τις συνέπειες» και όχι «να βλέπουν τα λάθη τους και τα κατανοούν».

«Ως γονιός, μπορώ να σου πω πως είναι άλλο πράγμα να μάθεις στο παιδί σου να μην χτυπάει άλλα παιδιά και άλλο να του μάθεις να μην τα χτυπάει, γιατί φοβάται το time out», έδωσε ως παράδειγμα.

«Δεν θέλετε να χτυπήσει κάποιο άλλο παιδί, επειδή έχει εν συναίσθηση κι επειδή κατάλαβε ότι το να πληγώνει δεν είναι ωραίο. Επειδή κατανοεί πως θα βλάψει αυτά τα παιδιά και δεν το θέλει», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας το βίντεο της, δήλωσε πως η κοινωνία μετά το #MeToo δεν άλλαξε κατά πολύ από πριν. «Απλά υπάρχουν πιο πολλοί «μάγκες» που φοβούνται να μην πιαστούν. Νομίζω ότι απλώς φοβούνται τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν καταλαβαίνουν ουσιαστικά τον λόγο που πρέπει να αλλάξουν τις ενέργειές τους. Άρα, αυτό δεν είναι πρόοδος», τόνισε.

@emrata

 

♬ original sound - Emrata

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση