ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έπεσε θύμα απάτης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Τι ακριβώς συνέβη

must.com.cy

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, καθώς άγνωστοι χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες του αλλά και το όνομά του ζητώντας χρήματα από άλλους χρήστες του διαδικτύου.

Ο ίδιος μέσα από ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποιώντας τους ακόλουθούς του ότι δεν πρόκειται για αληθινό λογαριασμό και αναμένεται να υποβάλει μήνυση.

«Μόλις πληροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποιεί στο telegram το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ζητώντας χρήματα για κάρτα-μέλους! Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα. Θα υποβάλω άμεσα μήνυση και θα αιτηθώ κάθε συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ευχαριστώ όσους ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί μου μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και με συνδέει με αξιόποινες συμπεριφορές. Παράκληση να είστε προσεκτικοί για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ» έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση