ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επίσημο: Χωρίς βασιλικούς τίτλους ο πρίγκιπας Andrew

Η απόφαση που πήρε η βασίλισσα Ελισάβετ λόγω της κατηγορίας του Andrew για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

must.com.cy

Λίγες ώρες μετά από την απόρριψη του αιτήματος του πρίγκιπα Andrew να αποφύγει την κατάθεση αγωγής της Virginia Giuffre εναντίον του και έπειτα από αρκετά δημοσιεύματα και δηλώσεις που θέλουν τον πρίγκιπα να έχει αναμιχθεί στο σκάνδαλο Epstein και να έχει παρενόχλησει ανήλικες, η βασίλισσα αποφάσισε να του πάρει τους τίτλους του.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρετανίδα μονάρχης γνωστοποίησε πως ο γιος της δεν θα έχει πλέον στρατιωτικούς τίτλους και οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί στους οποίους ήταν υπεύθυνος, επιστρέφουν στην ίδια. Πέρα από αυτά, ο ίδιος χάνει το δικαίωμα να τον αποκαλούν HRH.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση τονίζεται πως «Ο Δούκας της Υόρκης δεν θα έχει πλέον βασιλικά καθήκοντα και θα αντιμετωπιστεί στην υπόθεση που εμπλέκεται ως ιδιώτης».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Nα θυμίσουμε ότι ο 61χρονος γιος της βασίλισσας κατηγορείται από το θύμα του Αμερικανού χρηματιστή Jefrey Epstein, Virginia Giuffre ότι υποχρεώθηκε να συνευρεθεί μαζί του σεξουαλικά ενώ ήταν 17 ετών, το 2001.

Αν και ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ αρνείται τις κατηγορίες, Αμερικανός δικαστής στη Νέα Υόρκη όπου έχει κατατεθεί η αγωγή έκρινε μέσα στην εβδομάδα ότι η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει σε δικαστική εξέταση, κάτι που έχει ανοίξει την προοπτική εμφάνισης του Βρετανού γαλαζοαίματου ενώπιον ενόρκων σε αμερικανικό δικαστήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση