ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εσπευσμένα στην Βρετανία ο πρίγκιπας Harry

Για να αντιμετωπίσει την Βασιλική Οικογένεια, και να λύσει κάποιες από τις διαφωνίες τους

must.com.cy

Άσχημα συνεχίζουν να είναι τα νέα που καταφθάνουν από τα ενδότερα του Παλατιού και από την άλλη άκρη της California, για τις σχέσεις του πρίγκιπα Harry με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτό διαφάνηκε μετά και το πέρας της χθεσινής μέρας, καθώς κανένας δεν σχολίασε την επέτειο του ζευγαριού στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά ιδιαίτερα ο βασιλικός λογαριασμός στο Instagram, επέλεξε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Βεατρίκης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Νέα δημοσιεύματα όμως, θέλουν τον πρίγκιπα Harry να προσπαθεί με κάθε τρόπο, να εξηγήσει στους παρεξηγημένους William και Κάρολο, τι σημαίνουν όλα όσα τους καταλόγισε για άλλη μια φορά, με την “Page six” να διερωτάται «Κανείς δεν πρόκειται να πει στον Harry να μην επιστρέψει αλλά πώς θα αντικρίσει την οικογένειά του; O Harry θα έρθει παρόλα αυτά, μας είπαν, αλλά πώς θα τελειώσει όλο αυτό; Θα έρθει απλά για την ημέρα χωρίς να τους συναντήσει νωρίτερα;».

Αν και όλοι αναμένουν ο πρίγκιπας Harry, να βρεθεί στην Βρετανία το καλοκαίρι, για να τιμήσει την μνήμη της μητέρας του στα εγκαίνια, του αγάλματός που φτιάχτηκε για τον εορτασμό για τα 60χρόνια «ζωής» της Diana την 1η Ιουλίου 2021. Να θυμίσουμε ότι, Το άγαλμα θα φιλοτεχνήσει ο γνωστός γλύπτης Ian Rank-Broadley, ο οποίος έχει σχεδιάσει στο παρελθόν πορτρέτα της Βασίλισσας Ελισάβετ, και ειδικά αυτό που απεικονίζεται στα Βρετανικά κέρματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση