ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εσύ ξέρεις ποιο ήταν το επάγγελμα της Kate Middleton πριν παντρευτεί τον William;

Η δούκισσα του Cambridge στο παρελθόν έκανε όχι μία αλλά δύο δουλειές

must.com.cy

Αλήθεια τώρα, αν σου κάνουμε την ερώτηση «Ποιο ήταν το επάγγελμα της Kate Middleton» πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα William;» μπορείς να μας απαντήσεις με άνεση; Μάλλον όχι.

Ενώ λοιπόν όλοι γνωρίζουμε πως η Meghan Markle ήταν ηθοποιός πριν το γάμο της με τον Harry, δεν ξέρουμε τι έκανε η Kate πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον William.

Όπως αναφέρονται σε αρκετά δημοσιεύματα, η δούκισσα του Cambridge στο παρελθόν έκανε όχι μία αλλά δύο δουλειές. Αρχικά, λοιπόν, η 39χρονη δούκισσα τ δούλεψε στην οικογενειακή επιχείρηση με είδη πάρτι, την εταιρία Party Pieces και έπειτα part time ως προσωπική βοηθός αγοράς αξεσουάρ στην βρετανική φίρμα Jigsaw. Αν αναρωτιέστε τι έκανε εκεί, να σάς πούμε πως σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, λίγο πολύ έκανε χαμαλοδουλειές και έβαζε τσάι και σνακ στα άτομα που εργάζονταν στις φωτογραφήσεις.

Να σημειώσουμε πως όπως αναφέρει η BelleRobinson που ίδρυσε την εταιρία μαζί με τον John Robinson η Kate ήταν άψογη επαγγελματίας, σε σημείο μάλιστα που ακόμα κι όταν το 2007 την περίμεναν οι παπαράτσι έξω από τη δουλειά της, μιας και ήδη έβγαινε με τον William, εκείνη πήγαινε κανονικά.

Στο σημείο αυτό το σημείο να πούμε πως το πρώην αφεντικό της Middleton τόνισε πως την θεωρούσε πολύ ώριμη για τα 26 τότε χρόνια της και μιλούσε με όλους στο γραφείο ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους.

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση