ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Eurovision 2022: Τα λόγια της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» έκλεισε τη βραδιά η Ανδρομάχη

must.com.cy

Χθες, Πέμπτη 12 Μαΐου έκλεισε η αυλαία των ημιτελικών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision για φέτος δίνοντας τη σκυτάλη στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Η Κύπρος με εκπρόσωπο την Ανδρομάχη Δημητροπούλου η οποία έδωσε το 100% του εαυτού της και κυριολεκτικά έκανε όρθιους και καθιστούς να τραγουδάνε στον ρυθμό του «Έλα Έλα», δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο του τελικού με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Ωστόσο το «Έλα Έλα» φαίνεται πως θα συνεχίσει να ηχεί συνοδεύοντας το φετινό καλοκαίρι καθώς τόσο το τραγούδι αυτό καθεαυτό όσο και η ερμηνεία και παρουσία στη σκηνή ήταν αξιοπρεπέστατα και ξεσήκωσαν το κοινό που βρισκόταν στο Τορίνο.

Η ίδια η εκπρόσωπος της Κυπριακής αποστολής θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό της για την αγάπη και την υποστήριξη που δέχτηκε ανεβάζοντας story:

«Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για όλα, αλήθεια. Περάσαμε τέλεια. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε και εσείς όπως εμείς. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Και θα τα λέμε εμείς», δήλωσε η ερμηνεύτρια που σύμφωνα με τους τουιτεράδες «ανύψωσε» τη διάθεση όσων παρακολουθούσαν τον διαγωνισμό σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση