ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Eva Mendes: Απαντά σε όσους πιστεύουν ότι σταμάτησε την υποκριτική

«Ήθελα να είμαι σπίτι με τα μωρά μου»

must.com.cy

Της Στυλιάνας Κυριάκου

Τέλος στις φήμες που υποστηρίζουν ότι σταμάτησε την υποκριτική έδωσε η Eva Mendes με την τελευταία ανάρτησή της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα ανέβασε ένα βίντεο , το οποίο δείχνει μια σειρά άρθρων που γράφτηκαν από διάφορα μέσα, τα οποία εξηγούν γιατί υποτίθεται ότι «παράτησε την υποκριτική». Η ίδια διαψεύδει όσα γράφτηκαν αναφέροντας συγκεκριμένα: «Δεν τα παράτησα ποτέ».

«Ήθελα να είμαι σπίτι με τα μωρά μου και ευτυχώς τα άλλα επαγγελματικά μου εγχειρήματα μου επέτρεψαν να το κάνω αυτό περισσότερο από ό,τι η υποκριτική»

Όπως αναφέρει, η Mendes δεν της έκαναν εντύπωση οι «στερεότυποι ρόλοι» που της προσφέρθηκαν εκείνη την περίοδο μετά το Lost River, στο οποίο πρωταγωνίστησε μαζί με τον επί χρόνια σύντροφό της, Ryan Gosling. Σχετικά με την ταινία, η ηθοποιός δηλώνει: «Αυτό ήταν ένα ονειρικό έργο».

Στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε γράφει συγκεκριμένα:

«Δεν σταμάτησα ποτέ την υποκριτική. Ήθελα να είμαι σπίτι με τα μωρά μου και ευτυχώς τα άλλα επιχειρηματικά μου εγχειρήματα μου επέτρεψαν να το κάνω αυτό περισσότερο από ό,τι η υποκριτική. Επίσης, δεν με ενθουσίασαν οι στερεότυποι ρόλοι που μου πρότειναν εκείνη την εποχή. Ειδικά μετά τη δουλειά στην ταινία LOST RIVER - ήταν ένα ονειρικό έργο. Αυτή είναι μια σκληρή πράξη που πρέπει να ακολουθήσετε. Ποιο είναι το νόημα αυτής της ανάρτησης; Για να αλλάξει αυτή η αφήγηση. Δεν τα παράτησα ποτέ».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση