ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εξαπολύει μύδρους η Σκάρλετ Γιόχανσον για τους παπαράτσι

«Η ύπαρξη ενός νόμου που προστατεύει τους ανθρώπους από τους παπαράτσι θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα για της αρχές».

ΠΗΓΗ: CNN

Η Σκάρλετ Γιόχανσον τον τελευταίο καιρό ξεσπαθώνει διαρκώς. Αυτή την φορά, μετά το ίντερνετ και τα ψεύτικα πορνό, την ενόχλησαν οι παπαράτσι, οι οποίοι θα ήθελε να χαρακτηριστούν παράνομοι.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο στούντιο όπου γυρίζεται το τηλεοπτικό σόου του Τζίμι Κίμελ.

Αφορμή ήταν η επερχόμενη έξοδος στους κινηματογράφους της ταινίας «Avengers: Endgame». Φεύγοντας από εκεί, όπως η ίδια είπε, την εντόπισε μια ομάδα φωτογράφων, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε πέντε αυτοκίνητα με μαύρα τζάμια και ακολούθησαν το αυτοκίνητό της, τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, περνώντας κόκκινα φανάρια και «βάζοντας σε κίνδυνο της ζωές πεζών και των άλλων οδηγών».

Η ηθοποιός μην θέλοντας να οδηγήσει τους φωτογράφους στο σπίτι της, αναγκάστηκε να οδηγήσει σε ένα αστυνομικό τμήμα όπου και παρέμεινε μέχρι να φύγουν οι παπαράτσι και σε μια δήλωση που έκανε μετά το συμβάν υπήρξε ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στη συμπεριφορά τους.

«Οι παπαράτσι συνεχώς διακινδυνεύουν τα πάντα για να παρακολουθήσουν και να παρενοχλήσουν τους ανθρώπους που φωτογραφίζουν. Ακόμα και μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι νόμοι δεν άλλαξαν για να προστατεύσουν τους στόχους τους από τις παράνομες πράξεις τους» είπε η Γιόχανσον, συμπληρώνοντας ότι οι παπαράτσι θα έπρεπε να κατηγοριοποιηθούν ως «παράνομοι» δια νόμου. «Πολλές γυναίκες σε ολόκληρη την Αμερική παρακολουθούνται, παρενοχλούνται και τρομοκρατούνται και η ύπαρξη ενός νόμου που να τις προστατεύει θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα για της αρχές», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση